Hamza Dag'dan Rakiplerine Mesaj Açiklamasi 'Projeler Ortada, Onlari Konusalim'

Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, "Birakin baska konularla kendinizi mesgul etmeyi, sirf belediye baskanligini kazanmak için insanlarin kafasini baska yerlerle konsantre etmeyin alin projeler orada bunu konusalim. Tabii ki konusmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayiz, baslamak zorundayiz" dedi.

Hamza Dag'dan Rakiplerine Mesaj Açiklamasi 'Projeler Ortada, Onlari Konusalim'
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, araliksiz bir sekilde sürdürdügü seçim çalismalarina Çigli’de devam etti. Dag, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde, Ege Bölgesi Sanayi Odasi tarafindan verilen iftar yemegi programina katildi.

Programa AK Parti Izmir Milletvekili Sebnem Bursali, MHP Genel Sekreter Yardimcisi, Izmir Milletvekili Tamer Osmanagaoglu, Cumhur Ittifaki Karsiyaka Belediye Baskan Adayi Ismail Çiftçioglu, Cumhur Ittifaki Çigli Belediye Baskan adayi Murat Gökçekaya ve Ege Bölgesi Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ender Yorgancilar ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Cem Karace de katildi.



"Destek taleplerini geciktirmeden hayata geçirdik"

Hamza Dag, Izmir’e ekonomik fayda saglayan herkesin, her grubun, her firmanin faaliyetlerini degerli bulup destekledigini vurguladi. Hamza Dag, 4 dönemlik milletvekilligim sürecinde her bir Izmirlinin talebine çözüm üretmeye çalistigini belirterek, "Buca Metrosu projesinde, Karsiyaka Çigli tramvay hattinda, Çigli Aritma Tesisinin 4. Ünitesinde, Konak tünelinde, Yesillik Caddesi’nde ve daha nicelerinde IBB yönetiminin destek taleplerini çok geciktirmeden hayata geçirmek nasip oldu" ifadelerini kullandi.

"Sokak sokak gezerek projelerimizi anlatiyoruz"

Dag, "Bu kutlu yolda 2 ayi askin bir süredir ‘daha fazladan’ kastimizin ne oldugunu anlatiyoruz. Sehrimizin kangren haline gelmis sorunlarina karsi üzerinde titizlikle çalistigimiz çözüm önerilerimizi anlatiyoruz. Ulasimdan altyapiya, dönüsümden sosyal desteklere, spordan kültüre, tarimdan turizme kadar hemen her alanda sehrimiz için kurdugumuz hayallerimizi anlatiyoruz. Evlatlarimizdan sehrimizin hanimefendilerine, isçisinden emeklisine, esnafindan çiftçisine her kesimi ve her meslek grubunu kapsayan, her bir hemsehrimizin hayatina dokunacak projelerimizi sokak sokak, cadde cadde gezerek anlatiyoruz" diye konustu.



"IZBAN yer altina alinacak"

Hamza Dag, Izmir’in kangren sorunlarini çözdükten sonra IZBAN’i yer altina almanin Izmir’e en büyük iyilik olacagini söyledi.



"Projeler ortada onlari konusalim"

Izmir’in 1294 mahallesinde ayak izinin oldugunu belirten Hamza Dag, konusmasinin sonunda rakip adaylarina su mesajlari verdi:

"Bu projeleri buna göre çalismis, üzerinde düsünmüs, bunlar olmasi gerekiyor. 5 yilda ne kadar yapariz bilemem ama yapilmasi gerekiyor. Birakin baska konularla kendinizi mesgul etmeyi, sirf belediye baskanligini kazanmak için insanlarin kafasini baska yerlerle konsantre etmeyin alin projeler orada bunu konusalim. Tabii ki konusmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayiz, baslamak zorundayiz. Bekleyecek degiliz, sehrin görüntü noktasindaki en kritik yerlerden baslayacagiz, gerisinin geleceginden hiç süphem yok. ‘Biz Izmir’iz basarabiliriz’ sloganini ben buldum. Basarabiliriz deki kasit, ‘Biz Izmir’iz, bu isleri sonuna kadar basarabiliriz.’ Bu sehrin potansiyelini hayata geçirebiliriz. Bunu basardigimiz da her çeyrek büyümeye ülkede 0.5 ile 1 ekleyin."

Program, katilimlari dolayisiyla Hamza Dag’a takdim edilen hediyenin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA