AK Partili Taskin Seçim Çalismalarini Sürdürüyor

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, “ Göreve baslamamizin hemen akabinde ilk isimiz yeni çarsi projesini tamamlamak olacak” dedi.

AK Partili Taskin Seçim Çalismalarini Sürdürüyor
Seçim çalismalarini kent merkezinde esnaf ziyaretleri ile sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, " Esnafin is yapmadigi ekonomik çarkin dönmedigi bir sehir ayakta duramaz. Bu anlamda ilk isimiz yeni çarsi projesinin tamamlanmasi olacaktir” seklinde konustu.

Depremlerde büyük yikim yasayan Fuzuli ve Hasanbey caddelerinde esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, sorun ve talepleri dinledi. Taskin, daha sonra Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçlari Odasi, Malatya Mobilyacilar Odasi ile Keresteciler Odasi’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin asrin felaketinin ortaya çikardigi olumsuzluklarin asrin dayanismasi ile asildigina dikkat çekerek, devlet millet el ele zor günlerinde geride birakilacagini kaydetti.

Çarsi çalismalarinin hiz kesmeden sürdügünü aktaran Taskin, yil sonu itibariyle esnaflarin peyderpey kalici isyerlerine tasinmaya baslayacaklarini da ifade ederek, biraz sabir istediklerini söyledi.



Konteynerlerde tek bir esnaf kalmayana kadar çalismalarin sürecegini belirten Taskin, depremin izlerini silme noktasinda kararli olduklarini kaydetti.

Taskin’a ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan’da eslik etti.
Kaynak: İHA