Pursaklar'da Asevi Ile Yüzler Tebessüm Ediyor

Ankara’nin Pursaklar Belediyesi bünyesinde 2021 yilinda hizmet vermeye baslayan asevi, yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz yasli ve engelli vatandaslara sicak yemekleri ulastiriliyor.

Pursaklar'da Asevi Ile Yüzler Tebessüm Ediyor
Pursaklar Kart ile ihtiyaç sahiplerinin hesaplarina para yükleyen, Tebessüm Çarsisi ile vatandaslarin gündelik elbise ihtiyaçlarini karsilayan, yetim öksüz çocuklara kendi üretimleri olan nohut, mercimek, bal ve sucuk yardiminda bulunan Pursaklar Belediyesi, 2021 yilinda hizmete kazandirdigi asevi ile kimsesiz yasli ve engelli vatandaslara sicak yemekleri hazirlanarak evlerine götürerek teslim ediyor.

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli personeller tarafindan hizmet veren, dayanismanin ve yardimlasmanin sacayagini olusturan asevinde, alaninda uzman asçilarca her gün sicak yemek hazirlaniyor.

365 gün boyunca hizmet veren asevinde, hijyenik bir ortamda paketlenerek hazirlanan sicak yemekler, yasli, kimsesiz ve özel gereksinimli vatandaslarin evlerine götürülerek teslim ediliyor.

Aç ve açikta kimse kalmasin diye 2021 yilinda asevini vatandaslarin hizmetine açtiklarini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Asevimizde yapilan sicak yemekleri, yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yasli ve özel gereksinimli hemsehrilerimize ulastirmaya devam ediyoruz. Sürekli olarak bölgemizde bulunan vatandaslarimizin ihtiyaçlari dogrultusunda periyodik kontrollerimizi de yapiyoruz. Hiçbir vatandasimizin aç olarak yataga girmemesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bu dogrultuda da sürekli hemsehrilerimizle iletisim halindeyiz. Biz birlikte güçlüyüz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA