MHP'li Ersoy Açiklamasi 'Seçimden Önce 8 Bin Belediye Çalisani Kardesimize Müjde Verilmesinin Takipçisi Olurum'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Merkez ilçelerde 8 bin belediye çalisanina ek protokolle enflasyon farkinin ödenmesiyle ilgili olarak, “Seçimden önce 8 bin belediye çalisani kardesimize müjde verilmesinin takipçisi olurum” dedi.

MHP'li Ersoy Açiklamasi 'Seçimden Önce 8 Bin Belediye Çalisani Kardesimize Müjde Verilmesinin Takipçisi Olurum'
Kayseri’de büyüksehir ve 16 ilçede Cumhur Ittifaki’nin basarili olacagini söyleyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Insanlar istikrar istiyor. Insanlar hizmet istiyor. Hizmet alabilmek içinde dogru yolun bu oldugunu düsünüyorlar. Bence de haklilar. Bu dönemki belediye baskanlarimiz yine liyakatli. Çok kiymetli projelere sahip. Yarim kalan islerini tamamlamak üzere çok özverililer. Hepsinde çaliskan belediye baskani profili var. Buda bir firsat diye düsünüyorum. Tabi ki demokrasinin geregi olarak da baska partilerde baska adaylar var. Ancak biliyorsunuz biz hiç ittifakimizi bozmadik. Bizim ittifakimiz herhangi bir menfaate dayanmiyor. Bizim ittifakimiz memleketin, devletin ve milletin bekasiyla alakali, refahiyla alakaliydi. Biz bu ittifaki devam ettiriyoruz ama bir önceki seçime ittifakla giren partilerin hepsi bu seçimde kendi adayini çikardi. Kendileri de söylüyorlar. ‘Biz kendi ittifakimizda basarili olamadik’ diye. Orada parçalanmis bir yapi var. Vatandaslarimizda zaten bunu görüyorlar. Bizim gittigimiz yerlerde de en çok tepkiyi buna veriyorlar. Ben Cumhur Ittifaki’nin Kayseri’de bu seçimlerde 17-0 yapacagini düsünüyorum ve buna çok inaniyorum” seklinde konustu.

“Seçimden önce 8 bin emekçi kardesimize müjde verilmesinin takipçisi olurum”

Merkez ilçelerde çalisan 8 bin çalisanin ek protokolle enflasyon farkinin ödenmesi konusunu belediye baskanlarina iletecegini dile getiren Ersoy, sözlerini su sekilde tamamladi:

“Memduh Büyükkiliç Baskanimiz basta olmak üzere diger merkez ilçe belediye baskanlarimiza ek protokolle enflasyon farkinin ödenmesi konusunu iletirim. Seçimden öncede 8 bin emekçi kardesimize bunun müjdesinin verilmesinin de takipçisi olurum. Bu konuda elimden ne gelirse yaparim.”
Kaynak: İHA