Komsularin Gürültü Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Denizli’de komsusuyla gürültü nedeniyle tartisan sahis, silahla etrafa rastgele ates açti. Olayda sahsin tartistigi komsusu ölürken, kiracisi da yaralandi.

Komsularin Gürültü Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gürültüden rahatsiz olan Hasan E., komsusu Ibrahim Kizilkaya (57) ile tartismaya basladi.

Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesi ile Hasan E, yanindaki silahla etrafa rastgele ates açti. Olayda açilan ates sonucu Ibrahim Kizilkaya ve ismi henüz ögrenilemeyen yabanci uyruklu kiraci yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldirilan Ibrahim Kizilkaya, doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamadi. Ismi ögrenilemeyen kiracinin ise tedavisinin sürdügü ve saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Olayin ardindan Hasan E., polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Polis ekipleri sokakta da genis güvenlik önlemleri alirken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA