Büyüksehir Ve MASKI Yagis Boyunca Sahada

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü MAKOM ekipleri Kirkagaç ilçesinde aksam saatlerinde etkili olan siddetli saganak yagis sonrasinda yasanan kismi su birikintilerine hizli bir sekilde müdahale etti. Baska bir altyapi kurumu tarafindan yapilan kazi alanindaki rüsubatin yagisla birlikte tikadigi mazgallar ve rögarlar ekiplerin hizli müdahalesi ile açildi.

Büyüksehir Ve MASKI Yagis Boyunca Sahada
Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü MAKOM ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan Manisa merkez ve ilçeleri için verilen saganak yagis ve firtina uyarisinin ardindan yasanan olumsuzluklara müdahale etmeye devam ediyor. Aksam saatlerinde baslayan ani ve siddetli yagis nedeniyle vatandaslarin magduriyet yasamamalari adina yogun mesai harcayan MASKI Genel Müdürlügü ekipleri, Manisa’nin Kirkagaç ilçesinde etkili olan siddetli saganak yagis sonrasinda yasanan kismi su birikintilerine kisa sürede müdahale etti.

Hizli bir sekilde müdahale edildi

Kirkagaç’in üst mahallelerinde baska bir altyapi kurumunca yapilan kazi alanindaki rüsubat yagisla birlikte sehrin merkezine akarak mazgal ve rögarlari tikadi. MASKI ekipleri mazgal ve rögarlarin temizligini ivedi bir sekilde yaparak su akisini sagladi. Ekipler vatandaslarin talepleri dogrultusunda sahadaki çalismalarina devam ediyor. Öte yandan 185 Çözüm Merkezinin vatandaslardan gelen taleplere cevap vermek için hazir olacagi ifade edilirken, olabilecek taskin ve yasanabilecek diger olumsuzluklara karsi Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü Kanalizasyon Dairesi Baskanligina bagli MAKOM ekiplerinin de sahada olacaginin alti çizildi.
Kaynak: İHA