Ögrenciler Kafkas Üniversitesi'ni Gezdi

Çildir Anadolu Lisesi ve Çildir Imam Hatip Lisesi ögrencilerine yönelik Kars gezisi düzenlendi.

Ögrenciler Kafkas Üniversitesi'ni Gezdi
Çildir Ilçe Müdürlügü tarafindan Çildir Ilçe Milli Egitim müdürü Gürbüz Yildiz baskanliginda , Çildir Çok Programli Anadolu Lisesi ve Çildir Anadolu Imam Hatip Lisesi’nin 12 . sinif ögrencileri , sorumlu idareci ve ögretmenleri ile birlikte Kars Kafkas Üniversitesi’ne gezi düzenlendi.

Gezi hakkinda açiklamalarda bulunan Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz “ziyaretimizde tip fakültesi, iktisadi ve idari bilimler fakültesi, veteriner fakültesi ve fen edebiyat fakültesi yabanci diller bölümünü gezme firsati bulduk. Bu yil Üniversite sinavina girecek 12. Sinif ögrencilerimize üniversite ortamini göstermek, o havayi solumasini saglamak amaciyla düzenlemis oldugumuz gezimiz son derece faydali geçti. Bizi üniversitesinde karsilayan ve bize mihmandarlik yapan Harun Öztürk hocamiza, fakültelerinde bizleri karsilayan degerli hocalarimiz ve ögrencilerine göstermis olduklari yakin ilgiden dolayi kendilerine sükranlarimizi sunuyoruz.

Gezimize maddi manevi desteklerini esirgemeyen sayin kaymakamimiz Muhammed Enes Ipek ‘e ve sayin belediye baskanimiz Kemal Yakup Azizoglu’na tesekkürlerimizi sunariz” dedi.

Kaynak: İHA