Seferihisar Belediyesi Çiftçilerin Yüzünü Güldürdü

Seferihisar Belediyesi, sulama sezonunun baslamasi ile mandalina ve zeytin üreticilerinin sayaç kartlarina bin liralik tarimsal sulama suyu yüklemesi yapacak. Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin, “Her sartta çiftçimizin ve üreticimizin yanindayiz” dedi.

Seferihisar Belediyesi Çiftçilerin Yüzünü Güldürdü
Seferihisar Belediyesi, ilçede tarimsal kalkinmayi artirmak için önemli destek çalismalarini hayata geçirmeye devam ediyor. Üzüm üreticilerine 5 bin litre sivi bordo bulamaci dagitimi yapan belediye, desteklerini sürdürüyor. Sulama sezonunun baslamasi ile birlikte Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin, mandalina ve zeytin üreticilerinin sayaç kartlarina bin liralik tarimsal sulama suyu yüklemesi yapacaklarini müjdeledi. Sulama desteginden yararlanmak isteyen baraj sulama suyu abonesi üreticiler, Seferihisar Belediyesi Tarimsal Hizmetler Müdürlügü’ne basvuruda bulunacak.

“Tarimsal kalkinmayi önemsiyoruz”

Çiftçilere müjdeyi duyuran Baskan Yetiskin, “Her sartta çiftçimizin ve üreticimizin yanindayiz. Sulama sezonunun baslamasi ile mandalina ve zeytin üreticilerinin sayaç kartlarina bin liralik tarimsal sulama suyu yüklemesi yapiyoruz. Tipki 100 yil önce en zor sartlarda Cumhuriyetimizi kuran, milli üretime ve tarimsal kalkinmaya büyük önem veren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü rehber edinen bir anlayisla, üreticimizin ekonomik sikintilarini, ürün bakimindan zengin topraklarimizi isleyerek, ayaga kalkacagina inaniyoruz. Var gücümüzle ilçemizin verimli topraklarini ve çiftçimizi desteklemeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA