Pamukkale Adayi Pekdemir, Hizmet Sözü Için Belge Imzaladi

AK Parti Pamukkale Adayi Halil Pekdemir, seçim çalismasi kapsaminda, “Belediye imkanlari ile yapilabilecek her seyin altina imzami atarim” dedi. Pekdemir, bir site yönetiminin sorunlari ile ilgili hazirladigi listeyi imzalayarak “Ben hepsini çözerim” seklinde konustu.

Pamukkale Adayi Pekdemir, Hizmet Sözü Için Belge Imzaladi


AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, bölgesindeki seçim çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor. Çalismalarinin daha ilk basindan itibaren vatandaslarla bulusmalarinda belediyecilik üstesinden gelemeyecegi hiçbir sey olmadigini belirten Pekdemir, bir site yönetiminin çözülmesini bekledikleri sorunlardan olusan listenin altina imzasini atarak, bu söylemindeki ciddiyetini ortaya koydu. “Ben yapamayacagim hizmetin sözünü vermem” diyen Aday Halil Pekdemir’in bu tavri seçmen gözünde olumlu yönde degerlendirildi. Ziyaretlerinde önceliginin her zaman vatandaslarinin konforu ve yasam standartlari oldugunun altini çizen AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, “Halkin sorunu, benim sorunumdur” mottosuyla seçim kampanyasini sürdürüyor.

“Açik konusuyorum, dogru konusuyorum”

Ayrica Pekdemir, “Vatandaslarin günlük yasamlarini kolaylastirmak ve sehri daha yasanabilir hale getirmek için elimden geleni yaparim. Ben her toplantida açik açik söylüyorum. Belediye imkanlari ile çözülebilecek tüm sorunlarin sözünü verebilirim. Ancak bunun aksi durumlarda da ilgili kurumlar ile irtibata geçer, sonuna kadar da takip ederim. Kimsenin bundan kuskusu olmasin” söylemleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi basariyor.
Kaynak: İHA