Baskan Savas'tan Kendisini Iten Akli Dengesi Yerinde Olmayan Vatandasa Sefkat Eli

Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas, vatandaslara hitap ettigi esnada kendisini iten bipolar bozukluk yasayan sahsin tedavisine destek olacagini söyledi.

Baskan Savas'tan Kendisini Iten Akli Dengesi Yerinde Olmayan Vatandasa Sefkat Eli
Hatay’da 2 dönemdir Büyüksehir Belediye Baskanligi görevini yürüten Lütfü Savas, seçim çalismalarini araliksiz bir sekilde yürütüyor. Baskan Savas’in Samandag ilçesi Yaylica Mahallesi’nde halka hitaben konustugu esnada istenmeyen bir olay yasandi. Bipolar bozukluk yasayan A.G. (39) tarafindan sahneden itildi. Olayi herhangi bir olumsuzluk yasamadan atlatan Savas, seçim çalismalarina devam etti. Kendisini kürsüden iten sahistan davaci ve sikayetçi olmayan Baskan Savas, sosyal medya üzerinden yaptigi açiklamayla kendisinin de doktor oldugunu hatirlatarak vatandasin tedavisi için elinden geleni yapacagini ifade etti.

Baskan Savas, “Bugün Samandag-Yaylica’da maalesef psikiyatrik tedavi gördügünü ögrendigimiz bir yurttasimiz, çok güzel bir coskuyla bizi karsilayan Samandag halkina hitap ederken tatsiz bir olay yasandi. Ben doktorum, yurttasimiz hasta. Onun tedavisi için de her seyi yapacagim. Üzüntüsünü bildiren herkese, Samandag ve Yaylica halkina ve hasta kardesimizin ailesine tüm destekleri için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Savas’in sefkat elini uzattigi sahsin yakini da sosyal medya üzerinden yaptigi paylasimda, "Herkese iyi günler. Bugün Sayin Lütfü Savas’a yapilan üzücü bir olay olmustur ama bu saldiri kesinlikle planli degildir maalesef ki kendisi dayim olur ve psikolojik sorunlari vardir. Özetle hasta bir bireydir ve mevsim geçislerinde artan bir hastaliktir" dedi.

Kaynak: İHA