AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Moskova'da Konser Salonunda Sivilleri Hedef Alan Terör Saldirisini Siddetle Kiniyoruz'

Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yayinladiklari mesajla Rusya’nin baskenti Moskova’da bir konser salonuna düzenlenen terör saldirisini kinadi.

Rusya’nin baskenti Moskova’da bir konser salonuna düzenlenen ve çok sayida kisinin hayatini kaybettigi ve yaralandigi terör saldirisina iliskin siyasilerde kinama paylasimlari geldi. Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, yapilan saldiriyi en güçlü sekilde lanetledigini belirterek, "Dünyanin neresinde olursa olsun, kim yaparsa yapsin, masum insanlari hedef alan terör bir insanlik suçudur. Hayatini kaybedenlerin ailelerine ve Rus halkina bassagligi diliyor, yaralilara acil sifalar temenni ediyorum" ifadelerini kullandi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Rusya’nin baskenti Moskova’da bir konser salonunda sivilleri hedef alan terör saldirisini siddetle kiniyoruz. Ölenlerin ailelerine bassagligi dileklerimizi iletiyoruz. Rus halkinin acisini paylasiyoruz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA