Pursaklar Belediyesi Istihdam Sefligi Is Arayanlara Umut Oldu

Sosyal belediyecilik anlayisiyla sadece 2023 yilinda 33 is bulusmasi düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 senede toplam 52 is arayan ve isveren bulusmasi organize etti.

Pursaklar Belediyesi Istihdam Sefligi Is Arayanlara Umut Oldu
Görevi devralmasinin ardindan is arayan vatandaslara yardimci olmak için Istihdam Sefligini faaliyete geçiren Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, 5 yil içerisinde ilçe halkina farkli is kollarinda yeni is imkânlari sunarak, binlerce kisinin is sahibi olmasina araci oldu. Ilçedeki istihdamin arttirilmasi ve istihdam çesitliligi olusturmak adina 5 sene boyunca isletmelerle sürekli dirsek temasinda bulunduklarini ifade eden Baskan Çetin, ‘‘Hemsehrilerimizin evine ekmek götürmesine aracilik etmek adina bugüne kadar sürekli esnaflarimizla iletisim halinde kalarak ilçe halkimiza yeni is imkanlari sunduk. Isletmelerimize de yardimci olarak eleman açiklarini dogru adaylarla hizli bir sekilde kapatmalarina yardimci olduk. Dün oldugu gibi bugün de yarinda esnaflarimizla sürekli iletisim halinde kalarak vatandaslarimiza yeni is imkanlari sunmaya devam edecegiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi, 2019 yilindan itibaren 6 bin 721 is basvurusu alirken, sadece 2023 yilinda 33 is bulusmasi düzenleyerek, bin 40 kisiyi ise yerlestirdi. 5 yilda 52 is bulusmasi ve diger firmalara yapilan yönlendirmeler neticesinde 3 bin 948 kisi ise yerlestirildi.
Kaynak: İHA