Kamil Saraçoglu Açiklamasi 'Isimiz, Gücümüz, Sevdamiz Kütahya'

AK Parti Grup Baskanvekili Bahadir Yenisehirlioglu, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Kamil Saraçoglu Açiklamasi 'Isimiz, Gücümüz, Sevdamiz Kütahya'
Kütahya’da proje tanitim toplantisina katilan Yenisehirlioglu, "Içeride güçlü olmayan asla disarida güçlü olamaz" dedi.

Türkiye’nin her daim güçlü olmasi gerektigini dile getiren Yenisehirlioglu, "Yedi düvel Islam dünyasini ezmisken, tek kale olan Anadolu cografyasini bölüp parçalamak isterken, biz bir ve bütün olarak içerideki gücümüzü tekrar var ettigimizde, Allah’in izniyle daha büyük Türkiye insa ettigimizde, söz sahibi olarak istedigimizi yapmak, zalimlerin zulmüne son verme noktasinda, güçlü Türkiye’yi var etmek için söz veriyor muyuz?" diye konustu.

Proje tanitim toplantisinda AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, Ismail Çaglar Bayirci ve Mehmet Demir ile AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay birer konusma yapti.

Daha sonra AK Parti Kütahya Belediye Baskan Adayi Kamil Saraçoglu, projelerini açikladi.

Saraçoglu, "Bu sehirde dogmus, büyümüs ve bu sehirde yasamis bir hemsehriniz olarak, sizlerin sevgisini ve takdirini kazanmak ve sizlere hizmet edebilmek benim için hayatimin en büyük mutluluk ve gurur kaynagi oldu. Sizlerin de bildigi gibi önceki hizmet dönemimizde sehrimizin temel sorunlarini büyük oranda çözmüs, 5 yilda asla yapilamaz denen hizmetlerin tamamini gerçeklestirerek, sayisiz alt yapi ve üst yapi projesini hayata geçirmistik. Bunlarla birlikte kültür ve sanat alaninda ömek gösterilen bir sehir haline gelmistik. Kütahya’nin "kurdugu hayalleri hayata geçirmek isteyen bir sehir" oldugunun bilinciyle, ulusal ve uluslararasi pek çok alanda markalasmasini saglamis birçogunun da temellerini atmistik. Simdi yepyeni bir dönem var önümüzde. Sizlerin destek ve duasiyla kaldigimiz yerden, çok daha büyük projeleri hayata geçirecek, perdeleri yeniden açacagiz ve sehrimiz için kurdugumuz hayalleri hep birlikte gerçeklestirecegiz. Size söz veriyorum ki kadim sehir Kütahya’miz tarihiyle, cografyasiyla, üretimiyle ve kültürüyle tasidigi muazzam potansiyele uygun olarak ileriye, daha da ileriye, hep ileriye gidecek. 1 Nisan 2024 sabahi hayalleri yarim kalmis sehrimizin hak ettigi yere yükselmeye baslayacagi ilk gün olacak. Birlikte düsünecek, birlikte üretecek, birlikte basaracagiz. Ekonomiden turizme, egitimden kültür ve sanata uzanan güzel bir yolculuk var önümüzde.’Isimiz, gücümüz, sevdamiz Kütahya’ diyerek çiktigimiz bu yolda en büyük güvencem sizlersiniz. Birlikte basaracagiz, Kütahya’mizi Türkiye Yüzyilinin parlayan, örnek sehri yapacagiz" dedi.

Daha sonra ünlü sanatçi Ugur Isilak sahne aldigi. Isilak, salonu dolduran Kütahyalilar costurdu.
Kaynak: İHA