Baskan Ali Atli, Babadag'da Iki Seçim Koordinasyon Merkezini Birden Açti

Babadag Belediye Baskani ve IYI Parti Babadag Belediye Baskan Adayi Ali Atli, Babadag ilçe merkezinde ve Kelleci Mahallesi’nde yer alan iki ayri seçim koordinasyon merkezinin açilisini gerçeklestirdi. Her iki açilisa da Babadaglilar yogun ilgi gösterdi.

Baskan Ali Atli, Babadag'da Iki Seçim Koordinasyon Merkezini Birden Açti


Babadag Belediye Baskani ve IYI Parti Babadag Belediye Baskan adayi Ali Atli, Babadag ilçe merkezinde ve Kelleci Mahallesi’nde yer alan iki seçim koordinasyon merkezinin açilisini gerçeklestirdi. Açilisa IYI Parti Denizli Büyüksehir Belediye Baskan adayi ve IYI Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, IYI Parti Denizli Il Baskani Nihan Cihan Özden, IYI Parti Merkezefendi Belediye Baskan adayi Fatih Coskun, IYI Parti Babadag ilçe baskani Mehmet Simsek, Meclis üyesi adaylari, parti kadin ve gençlik kollari, partililer ve Babadagli vatandaslar katildi.



Babadaglilar tarafindan yogun ilgi ile karsilanan açilis töreninde konusan Baskan Ali Atli, "Sadece ve sadece vatandas odakli, hizmet odakli, memleketini seven belediye personellerimizin gerek pandemi döneminde, gerek pandemi sonrasi dönemde dar gelirli vatandaslarimizin, dezavantajli vatandaslarimizin, çiftçimizin, köylümüzün, dokumacilarimizin, toplumun her kesiminin ihtiyaci olan tüm hizmetler, Babadag Belediyesi tarafindan maksimum seviyede saglanmistir. Biz yeni bir hikaye yazmak için yola çiktik. Bunun ilk adamini bugün atiyoruz. Bugün aramizda bulundugunuz için bizlerle oldugunuz için hepinize sükranlarimi sunuyorum. Yolumuz açik olsun. 1 Nisan sabahi günesli bir Babadag sabahina uyanalim. Iyiler kazanacak diyor hepinize saygilar sevgiler sunuyorum" diye konustu.



Açilista IYI Parti Denizli Büyüksehir Belediye Baskan adayi ve IYI Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de bir konusma gerçeklestirdi. Öztürk, ’Kiymetli Babadaglilar. 5 yil sonra geldik yeni bir yerel seçime. Yerel seçimleri, genel seçimlerden ayiran özellik vatandaslara dogrudan hizmet verilen bir alan olmasi. Vatandaslar açisindan bu seçim çok daha degerli. Adaylarin sahsi durusu ve çalismalari bu anlamda çok önemlidir. Bir belediye baskani seçimi kazandiktan sonra hangi partiden seçimi kazanirsa kazansin, vatandaslarini ayirmadan herkese esit hizmet vermek zorundadir. Biz Ali Baskanin yaptiklarini gördük biliyoruz. Sadece büyüksehir konusunda bir eksigi vardi Ali baskanimizin. insallah bu seçimlerden sonra onu da biz de seçimi kazanarak tamamlayacagiz. Bu sayede Babadag’i çok daha güzel bir hale getirecegiz.’ ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan seçim koordinasyon merkezi açilisi gerçeklestirildi.

Açilisin ardindan pilav hayri düzenlenirken, meclis üyesi adaylari da tanitildi.

IYI Parti Denizli Il Baskani Nihan Cihan Özden de bir konusma gerçeklestirdi. Il baskani Özden, ‘Cesur ve iyi harekatin temsilcileri sizlerle birlikte olmaktan guru duyuyorum. Burada sizin gibi iyi insanlarla birlikte olmak, hala bu kirli siyasette iyilerin de oldugunun ispatidir. Peki Denizli böyle kirli bir düzende oy kullanmak zorunda mi? Babadag zorunda mi? Zorunda degil kardesim. 44 dolu dolu projemiz ile Denizli’nin en iyi projeleri bizde. Babadag için de en iyi projeler bizde. Babadaglilar zaten en iyi kim zaten biliyor. Ali baskanim 5 yilda yaptigi hizmetlerle en iyi oldugunu gösterdi. Allah’in izniyle 1 Nisan’da Ali Atli Baskan olacak. Babadag kazanacak.’ diye konustu.



Babadag ilçe merkezinin açilisinin ardindan Kelleci Mahallesi’nde de seçim koordinasyon merkezinin açilisi gerçeklestirildi.

Kelleci Mahalle sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi açilista Baskan Atli’ya destek büyüktü.

Coskunun yüksek oldugu Kelleci Mahallesi’ndeki açilista ise Baskan Atli, ’Çoban atesini yaktigimiz Kelleci Mahallesinde olmaktan dolayi büyük mutluluk içerisindeyiz. Biraz önce 2024 yerel seçimleri için seçim koordinasyon merkezimizin açilisi gerçeklestirdik. Tarihte bir ilk olarak Kelleci Mahallemizde de seçim koordinasyon merkezimizi açiyoruz. Kelleci Mahallemiz, Babadagimizin en örnek ve degerli mahallelerinden biridir. Ben de Kellecili olmaktan dolayi duydugum mutlulugu, onuru ve gururu belirtmek istiyorum. 2019 seçimlerinde Kelleci Mahallesi nasil öz evladina sahip çiktiysa, 1 ay sonra gerçeklesecek seçimlerde de öz evladina sahip çikacaktir. Babadag’i 5 yil daha yönetme yetkisini bize verecektir. Bundan hiç süphem yoktur. Bu memleket ne çektiyse damatlardan çekti. Siz öz evladinizi yalniz birakmazsiniz. Hepinizi çok seviyorum. Saygilarimi sunuyorum’ diye konustu.



Kelleci Mahallesi’nde hava sartlari kötü olmasina ragmen, açilisa mahalleliler yogun ilgi gösterdi. Açilis sonrasi Baskan Atli ile birlikte, IYI Parti Denizli Büyüksehir Belediye Baskan adayi Yasin Öztürk, Il Baskani Nihan Cihan Özden, Ilçe Baskani Ayse Yümsek ve partililer vatandaslarla bir araya gelerek sohbet etti.
Kaynak: İHA