Basaksehir'den Murat Kurum'a Sürpriz Sarki

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Basaksehirlilerle bir araya gelen Cumhur Ittifaki Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum’a bir sürpriz yapti. Kurum için hazirlanan ve büyük begeni toplayan sarki, sosyal medyada yüz binlerce kez izlendi.

Basaksehir'den Murat Kurum'a Sürpriz Sarki
Basaksehir Kent Meydani’nda düzenlenen ramazan etkinliklerine Cumhur Ittifaki Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum da katildi.

Ilçe sakinleri, Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu’nun eslik ettigi Murat Kurum’a büyük destek verdi.

“Murat Kurum tabii Murat Kurum”

Baskan Yasin Kartoglu, Murat Kurum için hazirladiklari sarki için sunlari söyledi:

“Buradan Cumhur Ittifaki Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum’a bir sarki hazirladik, onu da dinletmek istiyoruz. Birkaç satirini da paylasmak istiyorum. Samimiyetle gurur verir bize, Murat Kurum tabii Murat Kurum. Hep birlikte istikrar, Murat Kurum tabii Murat Kurum.”

Baskan Kartoglu, dillere pelesenk olacak o sarkiyi, “Herkesin dilinde kim o gelen? Murat Kurum tabii Murat Kurum” mesajiyla sosyal medya hesaplarindan da paylasti. Sözleri çok begenilen sarki, sosyal medya platformlarinda kisa sürede yüz binlerce kisiye ulasti.

“Basaksehir Istanbul’un parlayan yildizi olacak”

Ziyarette Basaksehirlilere hitap eden Cumhur Ittifaki Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum, “Istanbul hepimizin olacak. 31 Mart aksami Istanbul’a kavusacagiz. Basaksehir’in her tasinda emegimiz var. Burada yasadim, çocuklarim burada okula gitti. Esim burada ögretmenlik yapti. Basaksehir, bizim için ayri bir yere sahip. Iyi ki varsin Basaksehir, iyi ki sizlerle yok arkadasiyiz. Basaksehir bugün birligimiz ve beraberligimizi buradaki coskusuyla gösteriyor. Basaksehir Istanbul’un parlayan yildizi olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA