Çildir Müftülügünden 'Ramazan Ve Ahiret Bilinci' Programi

Çildir Ilçe Müftülügü tarafindan Çildir Meslek Yükseokulu’nda "Kudüs Bilinci" ve "Ramazan ve Ahiret Bilinci" sunumu gerçeklestirildi.

Çildir Müftülügünden 'Ramazan Ve Ahiret Bilinci' Programi
Çildir Müftülügü Gençlik Koordinatörü Ömer Can Timur tarafindan "Gençlige Deger" projesi kapsaminda gerçeklestirilen sunumlara yüksekokul ögrencileri yogun ilgi gösterdi.

Çildir Müftülügü Gençlik Koordinatörü Ömer Can Timur yapmis oldugu sunumunda “Insanligin kadim mirasi, peygamberlerin emaneti, miracin ilk duragi Kudüs’tür. Ilk kiblemiz Mescidi Aksa’yi uhdesinde barindiran Filistin topraklarinda zulüm, baski ve cinayetler devam etmekte; insanlik onuru ve mabet dokunulmazligi çignenmektedir. Çocuklar, kadinlar ve yaslilar basta olmak üzere savunmasiz ve masum insanlar sehit edilmis, pek çok kardesimiz de yaralanmistir. Bu itibarla Filistin ve Kudüs konusunda farkindalik olusturulmasi ve devam eden zulümlerin unutturulmamasi en önemli gayemiz olmalidir “ dedi.

Çildir Meslek Yüksekokulunda gerçeklestirilen “Kudüs Bilinci” sunumunun yani sira ayni zamanda Ramazan ayi münasebetiyle Diyanet Isleri Baskanliginin bu yil belirledigi "Ramazan ve Ahiret Bilinci" temali sunum da yapildi.
Kaynak: İHA