60 Bin Metrelik Altyapi Hattinda Bakim Ve Onarim Islemi Devam Ediyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Adapazari ilçesinde baslattigi kanal görüntüleme ve temizleme islemi ile bölgeye hizmet veren 60 bin metrelik hatti yeni görünümüne kavusturacak. 10 bin metrelik kismi temizlenen hattin 50 bin metrelik kisminda çalismalar araliksiz sekilde devam ediyor.

60 Bin Metrelik Altyapi Hattinda Bakim Ve Onarim Islemi Devam Ediyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), Adapazari Seker, Ozanlar, Istiklal, Kurtulus, Cumhuriyet Mahallelerine hizmet veren 60 bin metrelik kanalizasyon hattinda görüntüleme ve temizlik islemini titizlikle sürdürüyor. Son teknoloji cihazlarin kullanildigi görüntüleme ve temizlik islemi kapsaminda 60 bin metrelik hat saglikli ve güvenli hale getirilecek. Çalismalar kapsaminda 10 bin metrelik kismi tamamlanan hattin 50 bin metrelik kisminda ekipler araliksiz sekilde çalisiyor.

Kurum tarafindan yapilan açiklamada, “ALO 185 Çagri Merkezimize gelen ihbarlari dikkate alarak baslattigimiz çalismalar kapsaminda 5 mahalleye hizmet veren 60 bin metrelik hatti saglikli ve güvenli hale getirecegiz. Seker Mahallesi’nde baslattigimiz çalismalar ile toplamda 293 sokakta görüntüleme ve temizlik islemi yapacagiz. Ayni zamanda görüntüleme esnasinda tespit ettigimiz hasar ve arizalara da aninda müdahale ederek altyapiyi sorunsuz hale getirecegiz” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA