Nebi Hatipoglu'dan 100. Yil Camii Hakkinda Paylasim

Eskisehir’de bugün CHP Genel Baskani Özgür Özel’in katilimiyla açilan 100. Yil Camii hakkinda sosyal medya hesabindan paylasim yapan AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, “Eskisehir Büyüksehir Belediyesinin de küçük de olsa bir katkisinin bulundugu anlasilan, ancak yükünün büyük kismini Eskisehirli hemsehrilerimin nafakalarindan ayirarak üstlendikleri camimizin hayirli olmasini temenni ederim” dedi.

Nebi Hatipoglu'dan 100. Yil Camii Hakkinda Paylasim
Eskisehir-Seyitgazi karayolu üzerinde bulunan Asri Mezarligi içine insa edilen 100. Yil Camii, CHP Genel Baskani Özgür Özel’in katilimiyla bugün açildi. Eskisehirli hayirseverlerden ve is adamlarindan toplanan destek ile insa edilen cami hakkinda sosyal medya hesabindan paylasim yapan AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, su ifadeleri kullandi:

“Aralarinda çok sükür sahsimin da bulundugu Eskisehirli hayirseverlerin katkilariyla yapilan 100. Yil Camii ibadete açildi. Cenab-i Hakk’in “Siz hayir islerinde yarisin” emri uyarinca biz de elimizden geleni yaptik. Allah, hepimizin hayrini kabul ve makbul eylesin. Eskisehir Büyüksehir Belediyesinin de küçük de olsa bir katkisinin bulundugu anlasilan, ancak yükünün büyük kismini Eskisehirli hemsehrilerimin nafakalarindan ayirarak üstlendikleri camimizin hayirli olmasini temenni ederim. Katkisi olan, emegi geçen herkesten Rabbim razi olsun.”
Kaynak: İHA