Çölyaklilara Ramazan Ayina Özel Koli

Düzce Belediyesi, Ramazan ayi nedeniyle Çölyak hastalarina özel hazirlanmis gida paketlerini ulastiriyor. Il, ilçe ve beldeler genelinde bulunan toplam 100 Çölyak hastasi için hazirlanan koliler, Ramazan aynin baslamasiyla birlikte teslim edildi.

Çölyaklilara Ramazan Ayina Özel Koli
Düzce Belediyesi, bugday unu ihtiva eden gidalari yemeleri durumunda saglik sorunu yasayan çölyak hastalarina yönelik Ramazan ayina özel hazirladigi kolileri ulastirdi. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesinde olusturulan ekipler, Ramazan ayinin baslamasiyla birlikte il merkezi, 7 ilçe ve 2 belde genelinde toplam 100 kisiye özel olarak gida paketleri hazirladi. Glutensiz gida ve düsük proteinli gida olmak üzere iki ayri sekilde hazirlanan koliler, Çölyak hastalarinin evlerine kadar teslim edilirken, hazirlanan glütensiz gida kolisinde, glütensiz ekmek unu, kek pasta unu, makarna, ekmek, bisküvi, gofret, misir gevregi, kraker, çikolata yer aliyor.

Düzce Belediyesinin kendilerine yönelik hizmetinden büyük memnuniyet duyduklarini söyleyen aileler, ömür boyu diyet yapmak zorunda olan bireylere yapilan bu tür yardimlarin sevindirici oldugunu belirterek Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA