Nazilli'de Uyusturucu Operasyonunda 1 Tutuklama

Aydin’in Nazilli ilçesinde polis ekiplerinin düzenledigi operasyonda evinde yüklü miktarda metamfetamin ele geçirilen sahis, sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.

Nazilli'de Uyusturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirligi ekiplerinin uyusturucu madde kullanimi ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalismalari araliksiz sürüyor. Zehir tacirlerine göz açtirmayan ekipler, basarili operasyonlarina bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, aldiklari bir istihbarati degerlendiren ekipler bir süre izledikleri sahsi yakalamak için operasyon karari aldi. Süpheli sahsin Prof. Dr. Muammer Aksoy Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenleyen polis ekipleri, evde yaptiklari aramalarda satisa hazir hale getirilmis yüklü miktarda metamfetamin ele geçirdi. Ev sahibi S.K. kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen S.K., çikartildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan narkotik ekipleri son bir haftada Nazilli ilçesinde 4 zehir tacirini yakalarken, 45 sahsa da uyusturucu madde kullanmaktan islem yapildi. Yapilan çalismalarda yüklü miktarda uyusturucu madde ele geçirildi.
Kaynak: İHA