Mudanyali Gençlere Yabanci Dil Ve Yurtdisi Müjdesi

Cumhur Ittifaki AK Parti Mudanya Belediye Baskan Adayi Gökhan Dinçer, gençlere yeni alanlar açacagini ve dil ögrenmeleri için yurtdisina gönderecegini söyledi.

Mudanyali Gençlere Yabanci Dil Ve Yurtdisi Müjdesi
31 Mart’ta gerçeklestirilecek yerel seçimler öncesinde seçim çalismalarini sürdüren Cumhur Ittifaki AK Parti Mudanya Belediye Baskan Adayi Gökhan Dinçer, vatandaslarla bulusmaya sorunlari dinlemeye devam ediyor. Güzelyali’da site ziyaretleri gerçeklestiren Gökhan Dinçer, Emekli Astsubaylar Dernegi üyeleriyle de bir araya gelirken Çamlibel, Çinarli ve Bademli’de vatandaslarla bulustu. Ilçe halkinin sorunlarini dinleyen Dinçer, her yastan vatandaslarla ilgili projeleri oldugunu ve Mudanya’yi burada yasayan herkesin ilçenin bir parçasi olmaktan gurur duyacagi bir yer haline getirmek istedigini söyledi.



"Belediyecilik tecrübemiz var"

Ilçenin ekonomik yapisini da yukari çikarmak için projeler üreteceklerini ifade eden AK Parti Mudanya Belediye Baskan Adayi Gökhan Dinçer, "Pazardaki payimizi artirmamiz lazim. Ayrica gençlere imkan sunmamiz lazim. En önemli meselemiz gençler. Ama gençlere balik vermeyecegiz balik tutmayi ögretecegiz. Üretici gençlerin dil ögrenmesi için yurtdisina gönderecegiz. Onlara yeni alanlar açacagiz. Elbette bunun yani sira yapacagimiz spor tesisleriyle çocuklarimizin gençlerimizin daha saglikli bireyler olarak yetismelerine imkan saglayacagiz. Tabii ki Mudanya’nin birçok sorununu gidermek için çaba sarf edecegiz ama elimizde de sihirli degnek yok. Bir günde yapilacak isler degil. Ama hepsini adim adim yapacagiz. Sorun varsa çözüm de var ama çözmek istersen. Çözümler için de belediyecilik tecrübemiz var" seklinde konustu.

Kaynak: İHA