Bayram Taskin Açiklamasi 'Hizmet Çitasini Yükseltecegiz'

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, 6 Subat depremleri sonrasinda devletin tüm unsurlariyla sahada oldugunu belirterek, kisa sürede 90 bin çadirin vatandaslarin kullanimina sunuldugunu söyledi.

Bayram Taskin Açiklamasi 'Hizmet Çitasini Yükseltecegiz'
AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, seçim çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Kent merkezinde semt pazarini ziyaret ederek esnaf ve vatandaslara hayirli alisverisler dileyen AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, Birimse ve Çevre Köyleri Kalkindirma ve Sosyal Yardimlasma Dernegi’nin açilisina katildiktan sonra Orduzu Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Orduzu Mahalle sakinlerinin Cumhur Ittifaki’nda büyük destek veren bölgelerden biri olduguna dikkat çeken AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, 31 Mart seçimlerinde bu destegin daha da yukarilara seyretmesini beklediklerini ifade etti.



“Dedikodulara mahal vermeyelim”

6 Subat depremleri sonrasinda devletin tüm unsurlariyla sahada oldugunu belirten AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, “31 Mart akabinde is basi yaptigimizda ilk isimiz depremin agir izlerini silmek enkazi ayaga kaldirmak olacaktir. Çok sükür o zor günlerde tek bir vatandasimiz açlik ve susuzluktan hayatini kaybetmedi. Birileri devlet nerede derken, devlet kisa sürede 90 bin çadir ile 40 bin konteyneri vatandaslarin hizmetine sunarak günübirlik ise 400 bin vatandasimiza as sagladi. Devletimiz, bugün toplamda 127 bin konteynerde yasayan vatandaslarimiza her türlü destegini de sürdürmektedir" dedi

“Hizmet çitasini yükseltecegiz”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in önemli hizmetler yaptigini kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin 31 Mart sonrasinda bayragi teslim aldiklarinda hizmet çitasini yükselteceklerini belirterek, adaletli ayrim yapmadan hizmet edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA