Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'te Yeni Projeler Ve Yatirimlara Imza Atacagiz'

Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, Canik’te yeni projeler ve yatirimlara imza atacaklarini söyledi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'te Yeni Projeler Ve Yatirimlara Imza Atacagiz'
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik’te durmadan çalismaya devam edeceklerini belirterek, 2024-2029 döneminde ilçeye yeni projeler ve yatirimlar kazandirmaya devam edeceklerini ifade etti.

Vatandaslari mahallelerinde ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Baskan Ibrahim Sandikçi, "Canik’te yeni projelere ve yatirimlara imza atacagiz" dedi.

Vatandaslar tarafindan cosku ve sevinçle karsilanan Baskan Ibrahim Sandikçi, Canik’e vizyon eserler kazandirmaya devam edeceklerini vurguladi. Canik’e yaklasik 10 milyar Türk lirasi yatirim kazandirdiklarini vurgulayan Baskan Sandikçi, “5 yil boyunca, hemsehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalistik. Canik’imize çehresini degistiren projeleri ve yatirimlari kazandirdik. Türkiye’de ilk olan projeleri ilçemizde hayata geçirdik. Ilçemizi projeler ve yatirimlarla yeni kimligine kavusturduk. Hemsehrilerimize hiz kesmeden hizmet etmeye devam ettigimiz bu yolda, Türkiye Yüzyili’na yakisir eserleri ilçemize kazandirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA