Baskan Çerçi Ilk Teravih Namazini Saruhanbey Camii'nde Kildi

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan ayinin baslamasiyla birlikte ilk teravih namazini Saruhanbey Camii’nde kildi. Baskan Çerçi, namaz sonrasi vatandaslarla sohbet etti.

Baskan Çerçi Ilk Teravih Namazini Saruhanbey Camii'nde Kildi
2023 Agustos ayinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açilisi gerçeklestirilen Saruhanbey Camii’nde ilk teravih namazi kilindi. Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi de birçok vatandas gibi ilk teravi namazini Saruhanbey Camii’nde kildi. Teravih namazinin ardindan vatandasin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Çerçi, Ramazan ayinin hayirlar getirmesini diledi.

Baskan Çerçi, Saruhanbey Camii’nde ilk teravih namazini kilmanin huzurunu yasadiklarini dile getirerek sunlari söyledi: “Bu yil Ramazan’a ulasmanin huzurunu yasarken, bir taraftan da geçtigimiz aylarda hizmete sundugumuz, açilisini Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in gerçeklestirdigi Saruhanbey Camii’nde ilk teravih namazimizi idrak etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Ramazan ayi, inananlar için güzelliklere, berekete ve yüce Allah’in rizasina ulasabilmede çok önemli firsatlar sunuyor. Tekrar tüm Islam Âleminin Ramazan ayi mübarek olsun.”

Yunusemre Belediye Baskani Çerçi, teravih namazinin ardindan Laleli Mahallesi’nde kiraathaneleri gezerek vatandaslarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA