Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Sevdamiz Sehrimize, Sevdamiz Insanimiza, Sevdamiz Ay Yildizli Türk Bayragimiza'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kocasinan Ilçe Danisma Toplantisi’na katildi. Toplantida konusan Baskan Büyükkiliç, “Sizler bizleri sevdiniz, güvendiniz, bizler de gece demeden, gündüz demeden insanlarin hayirlisi hizmetkâridir anlayisiyla, insani yasat ki devlet yasasin kaygisiyla sizlere layik olmaya çalisiyoruz. Sevdamiz sehrimize, sevdamiz insanimiza, sevdamiz ay yildizli Türk bayragimiza” dedi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Sevdamiz Sehrimize, Sevdamiz Insanimiza, Sevdamiz Ay Yildizli Türk Bayragimiza'
Il Kültür Merkezi’nde gerçeklesen AK Parti Kocasinan Ilçe Danisma Toplantisi’na Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in yani sira TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, Ticaret Bakan Yardimcisi Mahmut Gürcan, AK Parti Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Meral Kosar, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan Ilçe Baskani Selçuk Melekoglu ve teskilat mensuplari ile vatandaslar katildi.

Ilçe Danisma Toplantisi’nda katilimcilara hitap etmek üzere sahneye çikan Baskan Büyükkiliç, gençlerin ‘Kocasinan seninle gurur duyuyor’ tezahüratlarina ‘Sizler bizim gururumuzsunuz, sizler bizim gelecegimizsiniz’ diyerek karsilik verdi.

Yeni dönemde de 17-0 vurgusu yapan Baskan Büyükkiliç, birlik, beraberlik mesaji vererek, “Birligin, beraberligin, dayanismanin bereketiyle Allah’in izniyle tekrar 17-0’ra ulasmak için kosturacagimizi ifade ediyorum. Sizler bizleri sevdiniz, güvendiniz, bizler de gece demeden, gündüz demeden insanlarin hayirlisi hizmetkâridir anlayisiyla, insani yasat ki devlet yasasin kaygisiyla sizlere layik olmaya çalisiyoruz. Mevla’m mahcup etmesin” diye konustu.

Kayseri modeli belediyeciligin takdir gördügüne dikkat çeken Büyükkiliç, “Gerek ilçe belediyelerimiz, gerekse büyüksehrimiz el ele vermek suretiyle insanlara hizmet etmeyi, sehrimizi daha güzel noktalara tasimayi, hizmetlerimizle insanlarimizin beklentilerini bulusturmayi çok önemsiyoruz. Çok sükür her yerde Kayseri belediyeciligi diye takdirle aniliyor, dua ediliyor. Bize bu hizmet firsatini veren siz kardeslerimizin her birine ayri ayri tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Büyükkiliç, vatandaslarin Ramazan Ayi’ni tebrik ederek, “Temennimiz Kadir Gecesi’ne ve bayramlarina da eristirmesi diyerek Ramazaninizi tebrik ediyorum. Huzur içerisinde, hep beraber Ramazanimizi tamamlamayi Mevla’m lütfetsin diye dua ediyoruz” dedi.

“Sevdamiz sehrimize, bu sevdamiz insanimiza”

Kayseri’ye ve Kayserililere sevdali olduklarina vurgu yapan Büyükkiliç, “Biz bir kayginin insaniyiz, biz bir sevdanin insaniyiz. Bu sevdamiz sehrimize, bu sevdamiz insanimiza, bu sevdamiz ay yildizli Türk bayragimiza, bu sevdamiz vatanimiza, bu sevdamiz inancimiza, bu sevdamiz basimizin taci olan her yas gurubundaki kardeslerimizi hizmetle bulusturma adina gayretimize. Kayseri’miz büyüdü, gelisti, güzellesti. Kocasinan’imiz ayrica yüz akimiz olan konum ve durumlara eristi. Kardeslerimiz, degerli baskanimiz Ahmet kardesimizin projeleriyle bulusmaya devam ediyor. Kayseri’mizle gurur duyuyoruz. Kayseri’mizle övünüyoruz. Kayseri’mizi daha da yasanabilir bir konuma getirmeye çalisiyoruz. El ele gönül gönüle hizmetlerimizi sizlerle bulusturmaya çalisiyoruz” seklinde konustu.

“Gençligin baskani Memduh Baskan”

Büyükkiliç’in konusmasi esnasinda salonda bulunan gençler, ‘Gençligin Baskani Memduh Baskan’ tezahüratlari atarken Baskan Büyükkiliç da “Her birinizi bagrima basiyorum. Sizlere en güzel gelecekleri hazirlamak için 5 üniversitesi, 75 bin üniversite ögrencisi olan bu güzel sehrimizde insallah önümüzdeki dönemde teknolojiyle, bilisimle, akilli sehirle gelecege hazirlayacak anlayis içerisinde sizleri bulusturmaya özen gösterecegimizi daha da gayretli olacagimizi ifade etmek istiyorum” ifadelerinde bulundu.

Kayseri’ye hizmet edeceklerini belirten Baskan Büyükkiliç, “Yapamayacagimizi söylemiyoruz, yapacaklarimizi sizlerle paylasiyoruz. Bugüne kadar yaptiklarimizi takdir edersiniz, bunlari yapan irade insallah önümüzdeki dönemde de daha fazlasini yapacak deneyime sahip, kapasiteye sahip, imkâna sahip. Bu birligimizi, bu kardesligimizi, Ankara’da Sayin Cumhurbaskanimizla, bilge insan Milliyetçi Hareket Partimizin kiymetli Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli ele ele verirken bizlerde 16 ilçemizde birbirimizi bagrimiza basacagiz. Allah’in izniyle Kayseri’mize hizmet edecegiz” diye konustu.

Kayseri Havalimani Yeni Terminal Binasi’nin ve Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nin Kayseri’ye yakistigini dile getiren Büyükkiliç, “Bize birlik, beraberlik, dayanisma yakisir. Sizleri seviyorum, sizlere layik olmaya çalisiyorum. Cenab-i Allah ay yildizli Türk bayragimizi, vatanimizi, devletimizi, inancimizi elimizden almasin, almak isteyenlere de Mevla’m firsat vermesin” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar da toplantinin moral ve motivasyon için öneminde isaret ederek, sunlari söyledi:

“Sizin bu coskunuz, heyecaniniz bizler için de çok önemli bir motivasyon kaynagi oluyor. Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Sayin Devlet Bahçeli tek yumruk, tek yürek oldular. Ülkemizin bekasi için büyük bir azim ve kararlilikla çalismalarini sürdürüyorlar. Sizlerin sevgisi, güveni, duasiyla bu terör belasindan ülkemizi kurtaracagiz.”

AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ise ilçe belediye baskanlarinin da Baskan Büyükkiliç’in adeta bir evladi oldugunu ifade ederek “Tüm belediye baskanlari baba diyor. Masallah Kayseri’de 1,5 milyon evladiniz var. Allah sahiplenmeyi devam ettirsin. Ilçe danismamiz hayirli, ugurlu olsun. Tüm belediye baskanlarimizin arkasindayiz” ifadelerini kullandi.

AK Parti Kocasinan Ilçe Baskani Selçuk Melekoglu da ilçe danisma meclis toplantisina tesriflerinden dolayi katilimcilara tesekkür etti.
Kaynak: İHA