MAG, Lüks Konut Projesinin Insaat Sözlesmesi Için Müteahhitleri Teklif Vermeye Davet Etti

BAE’nin önde gelen gayrimenkul gelistiricilerinden MAG, Keturah Rezervi’nin insaati için ana müteahhitlerin teklif vermelerini bekliyor.

MAG, Keturah Rezervinin insaati için ana müteahhitlerin teklif vermelerini bekliyor. Verilen bilgiye göre, Birlesik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul gelistiricilerinden MAG, lüks konut projesi Keturah Reserve’ün insaat sözlesmesi için müteahhitleri teklif vermeye davet etti. Projenin insaat degeri ise 2,8 milyar AED (Birlesik Arap Emirlikleri Dirhemi) degerinde oldugu belirtildi.

Keturah Reserve’de alti apartman blogunda 93 sehir evi, 90 villa ve 533 konut yer alacak. Proje, sakinlerinin fiziksel, zihinsel ve duygusal refahini iyilestirmek için Bio Living araciligiyla sakinlerini doganin içine çeken Orta Dogu’daki ilk konut gelistirme projesi oldugu belirtildi. MAG Lifestyle Development CEO’su Talal Moafaq Al Gaddah konuyla ilgili olarak sunlari söyledi: "Bölgede bir ilk olan Bio Living ile birlikte en yüksek lüks deneyim standartlarini bünyesinde barindiran Keturah Reserve projesi için bir ana müteahhit atamayi dört gözle bekliyoruz. Proje daha simdiden lüks ve refahi benzersiz olanaklarla birlestiren zenginlestirilmis bir yasam deneyimi arayan alicilarin büyük satislarina tanik oldu."
Kaynak: İHA