IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Istanbul'un Gelecegi Adina Biz Esnafimizla, Vatandasimizla Her Zaman Beraber Olacagiz'

Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan Adayi Murat Kurum, Bahçelievler’deki Kuyumcukent’i ziyaret etti. Kurum, “Istanbul’un gelecegi adina biz esnafimizla, vatandasimizla her zaman beraber olacagiz” dedi.

IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Istanbul'un Gelecegi Adina Biz Esnafimizla, Vatandasimizla Her Zaman Beraber Olacagiz'
IBB Baskan Adayi Murat Kurum, Bahçelievler’deki Kuyumcukent’i ziyaret etti. Murat Kurum’a Kuyumcukent ziyaretinde, Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir ve Eski Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Nihat Özdemir eslik etti.

Kuyumcukent esnafi Murat Kurum’u, "Insallah bu sefer muradimiza erecegiz, Allah’in izniyle, sizin sayenizde. Kurtulacagiz insallah, sizin sayenizde” sözleriyle karsiladi. Dükkanlari gezerek, esnafa kolayliklar dileyen Kurum, Bakanlik döneminde hayata geçirdigi mega projeleri hatirlatarak, Istanbul’da hayata geçirecegi projeler için, "Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalisacagiz. Bundan önce öyle yaptik ve bundan sonra da Türkiye Yüzyili’nda, parlayan Istanbul için bu mücadeleyi esnafimizla birlikte yapacagiz” ifadelerini kullandi.

Ziyaretinde Kuyumcukent esnafinin sorunlarini da dinleyen Kurum, trafik ve ulasim problemine yönelik, “Toplu ulasimi artirmak zorundayiz. Yol ve kavsak projelerini yapmak zorundayiz. Hem burada hem Mahmutbey Kavsagi’nda bu düzenlemeleri yapacagiz” seklinde konustu.

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Kurum, “Istanbul’un Kuyumcukent’ine giremiyoruz, Mahmutbey Kavsagi’nda çile çekiyoruz. Istanbul’da yasamak artik bir eziyet haline geldi. Bu kararlari verecegiz. Köprüden son çikis artik burasi” dedi.

Kaynak: İHA