Baskan Büyükkiliç, Istanbul'da Yeni 5 Yili Anlatti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Istanbul’da iki gün süren bir dizi ziyaret ve program gerçeklestirirken, ulusal kanallarda canli yayinlara katilarak, Kayseri için neler yaptiklarini ve yeni 5 yilda Kayseri’yi hangi projelerin bekledigini anlatti.

Baskan Büyükkiliç, Istanbul'da Yeni 5 Yili Anlatti
30 yil önce aktif siyasete baslayan, bu süreçte il baskanligi, milletvekilligi, 4 dönem Melikgazi Belediye Baskanligi görevini yapan ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletin iradesi ile Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi’nde hizmet ve yatirim dolu 5 yili geride birakti. Akil ve bilimin isiginda projeleri hayata geçiren Baskan Büyükkiliç, Kayserililer ve tüm Türkiye’nin duymasi için Istanbul’da ulusal yayin yapan yaygin medyada canli yayinlara katildi.

TGRT Haber’de Mehmet Aydin ile canli yayin programina misafir olan Büyükkiliç, daha sonra Radyo Televizyoncular Yayin Birligi’ne (RATEM) ziyarette bulunarak, Baskan Aydin Serbetçioglu ile bir araya geldi ve RATEM Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Hamurcu ile RATEM stüdyolarinda program çekimi gerçeklestirdi. Baskan Büyükkiliç, Istanbul ziyaretini degerlendirmesinde; "Istanbul’da birbirinden önemli medya gruplarina misafir olarak, canli yayin yolculugu yaptik. ‘Insani yasat ki devlet yasasin’ felsefesiyle çiktigimiz yolculugumuzda, saglik ve spor alanindaki hizmetlerimizi anlatip, bir doktor gözüyle kanser ve alzheimer ile ilgili projelerimizi, hizmetlerimizi anlattik. Kayseri’de büyüksehir konforunu benimseyip, sikintilarini yasatmayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz” diye konustu.

Yeni 5 yil için heyecanli ve hazir olduklarini vurgulayan Büyükkiliç; "Her Sey Kayseri Için’ diyoruz. Kayseri için neler yaptik ve Kayseri’yi hangi projelerin bekledigini anlattik. Yeni 5 yil için heyecanliyiz ve yeniden haziriz” dedi.

Baskan Büyükkiliç birlik, beraberlik mesaji vererek; "Bizler ‘insanlarin en hayirlisi ona hizmet edendir’ siariyla siyaset yapiyoruz. Ayrim yapmadan, ayristirmadan hizmet ediyoruz. Ulasimda çevreci ve doga dostu bir anlayisla yatirimlar yapiyoruz. Erciyes zirvesi gibi temiz havaya sahip Kayseri için çalisiyoruz. Kayseri’de Büyüksehir imkâni var, Büyüksehir sikintisi yok” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA