Akbank'tan 1E1 Bankacilik Hizmetleri

Akbank, müsterilerine özel deneyim ve ayricaliklar sunan 1e1 Bankacilik hizmetlerini Serenay Sarikaya’nin yer aldigi reklam filmi ile tanitti.

Akbank'tan 1E1 Bankacilik Hizmetleri


Akbank, 1e1 Bankacilik ile müsterilerinin finansal ve finans disi ihtiyaçlarina özel çözümler sundugunu duyurdu. Yapilan açiklamaya göre, Akbank 1e1 Bankacilik müsterileri, kisiye özel 1e1 Bankacilik Yöneticisi yardimiyla öncelikli hizmet ile birikim ve varliklarina yönelik finansal danismanliktan yararlaniyor. Ayrica bankanin, seyahatten günlük yasama, hayatin birçok alaninda özel ayricaliklar sunan kredi karti Wings ile Mil Puan, ücretsiz lounge ve indirim imkânlarindan da faydalaniyor.

Yenilenen 1e1 Bankacilik programi kapsaminda güven, öncelik ve avantajli hizmet anlayisiyla müsterilerinin tüm finansal ihtiyaçlarinda yanlarinda yer aldiklarini belirten Akbank Bireysel Bankacilik ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardimcisi Burcu Civelek Yüce, “Müsterilerimize hayatlarinin her noktasinda bankamizin güvencesiyle hizmetler sunuyoruz. Bütüncül bir bakis açisiyla yeniledigimiz 1e1 Bankacilik programimiz ile bu hizmetlerimizi bir adim daha ileriye tasiyoruz. Sundugumuz bankacilik ve bankacilik disi çözümlerle 1e1 müsterilerimizin finansal ve gündelik hayatlarinda kendilerini daima öncelikli hissetmelerini hedefliyoruz. 1e1 Bankacilik müsterilerimiz, varliklarini bankamizin 76 yillik üstün bankacilik deneyimi ile degerlendirirken birçok ayricaliktan da faydalanabiliyor” seklinde konustu.



Akbank 1e1 Bankacilik müsterilerinin kisiye özel temsilciden yatirim ve birikimlerine yönelik genis ürün yelpazesine, finansal islem ayricaliklarindan yasam tarzi faydalarina kadar hayatin her alaninda ayricaliklarla dolu bir dünyaya adim attiklarini belirten Akbank Bireysel Bankacilik ve Dijital Pazarlama Bölüm Baskani Emre Çift, “Yenilenen 1e1 Bankacilik’i, müsterilerimize bankacilik ve bankacilik disi birçok alanda ayricalikli hizmet sunan bir program olarak tasarladik. Müsterilerimiz, kisiye özel, alaninda uzman 1e1 Bankacilik Yöneticisi ile bankacilik hizmetlerimizden öncelikli olarak yararlanirken; deger olusturma odakli yatirim çözümleri ile varliklarini etkili sekilde yönetebiliyor. 1e1 Bankacilik müsterilerimize islem limiti, kredi, mevduat ve yatirim ürünleri gibi birçok bankacilik ürününde sundugumuz ayricaliklarin yani sira yeni nesil çözümlerle de kendilerine özel bir bankacilik deneyimi yasatmayi hedefliyoruz. Akbank uzmanligi ve destegiyle varliklarini yöneten 1e1 Bankacilik müsterilerimize, bankacilik disi ihtiyaçlarinda da fark olusturan imlanlar ve hizmetler sunuyoruz. Müsterilerimiz yapacaklari araç ve tekne kiralama, özel soför, araç bakim, tamir ve muayene, kuru temizleme, konser ve etkinlik bilet alimlari, asistan/concierge hizmetleri ve dijital platform ödemeleri gibi birçok alanda yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalaniyor. Kendilerini diledigi havayoluyla uçuran kredi kartimiz Wings’i tercih eden müsterilerimiz de sira disi ayricaliklardan yararlaniyor. Dünyadaki tüm restoranlarda yilda 18 bin TL’ye varan indirim, saglik alaninda özel teklifler, havalimaninda hizli geçis ve ücretsiz lounge imkâni gibi hayata deger katan hizmetlerle daima öncelikli hissediyorlar. Yenilikçi çözümler ve hizmetlerle en iyi ve en özel deneyimi sunmaya devam edecegiz” dedi.



Akbank 1e1 Bankacilik müsterileri, yenilenen program faydalarini Mobil uygulamada yer alan 1e1 Ayricaliklar Dünyasi menüsü üzerinden takip edebiliyor. Hizmet hakkinda detayli bilginin akbank.com/tr-tr/genel/Sayfalar/Birebir-Ayricaliklar-Dunyasi.aspx yer aldigi belirtildi.
Kaynak: İHA