Nezihe Meriç'in Hikâyeleri Is Sanat'ta Edebiyatseverlerle Bulusacak

Is Sanat’in edebiyatla müzigi bir araya getirdigi ücretsiz siir ve hikâye dinletilerinde bu ay Nezihe Meriç’in 5 hikâyesi yer aliyor.

Nezihe Meriç'in Hikâyeleri Is Sanat'ta Edebiyatseverlerle Bulusacak
Is Sanat’in edebiyatla müzigi bir araya getirdigi ücretsiz siir ve hikâye dinletilerinde bu ay Nezihe Meriç’in 5 hikâyesi yer aliyor. “Yesil, dalga dalga gölgeleniyor” baslikli dinleti 19 Subat Pazartesi, saat 20.30’da Is Kuleleri Salonu’nda edebiyatseverlerle bulusacak.

Cumhuriyet döneminin ilk kadin yazarlarindan olan Nezihe Meriç’in kaleminden çikan "Çalgici", "Bazilari", "Kapali Öykü-1", "Isin", "Sepetli Kadin" hikâyeleri Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar, Hakan Gerçek ve Asli Yilmaz tarafindan seslendirilecek. Eski bir radyo kayit stüdyosu düzeninde sunulan dinletiyi, Atilla Birkiye düzenledi, Serdar Yalçin ise müzik yönetmenligini üstlendi. Mehmet Birkiye’nin sahneye uyguladigi, edebiyat ve müzigin bir araya gelecegi dinletiye Serdar Yalçin (piyano) Seda Subasi (keman) ve Semsa Idil Ural (çello) eslik edecek. Ücretsiz etkinlige katilim için biletix.com sitesinden rezervasyon yapilabildigi belirtildi.
Kaynak: İHA