Burdur'da AK Parti Ilçe Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu

Burdur’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye baskanligi için mücadele verecek AK Parti ilçe belediye baskan adaylari il baskanligi tarafindan açiklandi.

Burdur'da AK Parti Ilçe Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu
Burdur’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde mücadele verecek AK Parti ilçe belediye baskan adaylari, AK Parti Il Baskanligi tarafindan açiklandi. Açiklanan listede mevcut 5 ilçenin belediye baskani tekrar aday gösterildi.

AK Parti Burdur Il Baskanligi tarafindan açiklanan listeye göre; Aglasun mevcut Belediye Baskani Ali Ulusoy, Altinyayla mevcut Belediye Baskani Ahmet Serttas, Bucak mevcut Belediye Baskani Emrullah Ünal, Karamanli mevcut Belediye Baskani Fatih Selimoglu, Gölhisar mevcut Belediye Baskani Ibrahim Sertbas tekrar aday olarak gösterildi. Kemer ilçesi mevcut Belediye Baskani Ömer Aktürk ise aday adayi olmadigi için ise yerine Ismail Asan aday olarak gösterildi.

Diger ilçelerde ise AK Parti’den aday gösterilen isimler; Çavdir ilçesi Adem Göçer, Çeltikçi ilçesi Ahmet Ali Akyel, Tefenni ilçesi Onur Çelik, Yesilova ilçesi Nuri Özbek olarak açiklandi.

Burdur’da bulunan beldeler için ise AK Parti’den açiklanan adaylar; Kizilkaya Beldesi Abdurrahman Karaboga, Kocaaliler Beldesi Ilyas Delen, Sögüt Beldesi Yusuf Akkaya, Yusufça Beldesi adayi ise Ali Coskun olarak açiklandi.
Kaynak: İHA