Eglence Mekanindaki Silahli Kavgayla Ilgili 1 Kisi Tutuklandi

Isparta’da iki eglence mekaninda çikan ve 2 kisinin yaralandigi silahli kavgayla ilgili gözaltina alinan 6 sahistan 1’i tutuklandi.

Olay, 30 Ocak tarihinde 03.15 siralarinda Isparta’da bulunan iki eglence mekani önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, meydana gelen olaylarda A.E ayagindan atesli silahla yaralanarak, her iki eglence mekaninda ve bir ticari takside maddi zarar meydana geldi. E.A.T isimli sahis ise darp sonucu yaralandi.

Olayin ardindan Isparta Il Emniyet Müdürlügünce yapilan çalismalar neticesinde olayla ilgili 2 adet ruhsatsiz tabanca ele geçirilerek, eglence mekanlari önünde çikan olaylarda A.S., S.A., M.E., S.K., Z.G. ve E.A.T. isimli sahislar yakalandi. Isparta Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan yürütülen sorusturma çerçevesinde adi geçen 6 sahsin sevki saglanarak sorgusu tamamlanan A.S., Z.G. ve M.E. isimli sahislar Cumhuriyet Bassavciliginca serbest birakildi. Ayrica tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimligine sevk olan S.A. ve S.K. isimli sahislar adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, E.A.T. isimli sahis ise tutuklandi.
Kaynak: İHA