Bosanma Asamasindaydilar, Biri Yogun Bakimda Digeri Topraga Verilecek

Artvin’in Arhavi ilçesinde bosanma asamasinda olan Hacer ve Ender Turhan çifti konusmak için dün bulusmus, çikan tartismada öfkeli koca esini silahla öldürmüs, daha sonra ayni silahla kendini vurmustu. Iki çocuk annesi Hacer Turhan bugün ikindi namazi sonrasinda topraga verilecek. Yogun bakimda olan öfkeli koca ise yasam mücadelesi veriyor.

Bosanma Asamasindaydilar, Biri Yogun Bakimda Digeri Topraga Verilecek
Olay, dün saat 14.00 siralarinda ilçenin Musazade Mahallesi’nde meydana geldi. Bosanma asamasinda olduklari ögrenilen Hacer ve Ender Turhan çifti, konusmak üzere disarda bulustu. Burada, çift arasinda tartisma çikti. Tartisma sirasinda Ender Turhan, yanindaki tabancayi çekip, esi Hacer Turhan’i vurduktan sonra, silahin namlusunu bu kez kendi basina dayayip tetigi çekti. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekibi sevk edildi. Saglik ekibinin kontrolünde, Hacer Turhan’in hayatini kaybettigi belirlendi. Agir yaralanan Ender Turhan ise Artvin Devlet Hastanesine kaldirildi.

Bir süredir annesiyle yasayan Hacer Turhan, bugün Arhavi’de ikindi namazi sonrasi kilinacak olan cenaze namazi sonrasi topraga verilecek. Yarali olan öfkeli koca ise Artvin Devlet Hastanesi’nden Rize’ye sevk edilirken, durumu ciddiyetini koruyor.
Kaynak: İHA