Yas Betona Dokununca Olanlar Oldu

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yasayan Serkan Kurtpinar’in oturdugu evin içine dökülen yas betona temas etmesinin ardindan vücudunda yaniklar olustu.

Yas Betona Dokununca Olanlar Oldu
Evlerin bitisigindeki insaattan, tuvaletin havalandirmasindan içeriye dökülen yas betonu temizlemek için müdahale etmesi sonucu vücudunda yaniklar olustugunu belirten Serkan Kurtpinar, vatandaslara yas betona temas etmemeleri konusunda uyarida bulundu. Kurtpinar yasadigi olayi söyle anlatti:

“Evimizin yaninda insaat yapilirken üst havalandirmadan içeriye beton döküldü. Ben bu betona temizlemeye müdahale ettigimde eldiven ve kiyafetlerim olmasina ragmen betonun degdigi her yerde yanikliklar olustu. Pazaryeri Devlet Hastanesine gittigimde bir tedavi uygulayamadilar. Yanigin ne derece veya ne gibi kimyasaldan oldugunu bilmedikleri için Bozüyük Devlet Hastanesine sevk ettiler. Bozüyük Devlet Hastanesinde bana ikinci derecede yanik teshisi konularak tedaviye basladilar ve tedavim hala devam ediyor. Benim insanlara tavsiyem, böyle bir sey baslarina geldigi takdirde yas betona temas etmemelerini tavsiye ediyorum."
Kaynak: İHA