Yahyali'da Tüm Yollar Sicak Asfalt Ile Kaplanacak

Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk, ilçedeki tüm yollarin sicak asfalt ile kaplanacagini söyledi.

Yahyali'da Tüm Yollar Sicak Asfalt Ile Kaplanacak
Baskan Esat Öztürk, Yahyali merkezi ve kirsal mahallelerdeki yollardaki sorunlari tamamen bitireceklerini, bahar aylari ile birlikte çalismalarin hiz kazanacagini belirtti.

Baskan Öztürk yaptigi açiklamada, “Asfalt Üretim tesisimiz öncelikle ilçemize hayirli olsun. Birçok aday arkadasin hayalinde bile olmayan Asfalt Plenti’ni biz ilçemize kazandirdik. 31 milyon TL maliyeti bulunan tesisimiz için bu parayi nerden buldu diyenler olabilir. Biz kazanmasini bilen bir ekibiz. 30 Milyon TL’ ye satmis oldugumuz elma soguk hava deposunun yerine 41 mahallemizin istifade edecegi bir tesisi ilçemize kurduk” dedi.

“Tecrübemize saygi duysunlar”

Baskan Öztürk konusmasinda, “Muhataplarimiz asfalt plenti yapildi hala yama yapiliyor diyorlar. Belediyeciligin B‘sini bilmeyen dostlarimiz bunlar. Bilmedikleri bir konuda da yorum yapmasinlar. Sonradan kendileri pisman olurlar. Malum henüz asfalt mevsiminde degiliz. Ama halkimizi da yol çukurlari ile magdur edemeyiz. Ayrica elektrik sirketi asfalt dökümüne hazirladigimiz yollardaki elektrik tellerini yer altina aliyorlar. O islemler bitince sicak asfalt serimini yapacagiz. Muhataplarimizin Kayseri’deki ve buradaki tecrübemize saygi duymalarini bekliyoruz. Asfalt konusuna girmesinler. Bahar aylari ile beraber sicak asfalt yapilmamis yolumuz kalmayacak” ifadelerine yer verdi.

“Belediyecilik bizim isimiz”

Öztürk, “Biz Cumhur Ittifakinin bereketini yasiyoruz. Biz sosyal medya üzerinden yorumlarla degil sahada, ürettigimiz projelerimiz ile çalisiyoruz. Insanlarimiz müsterih olsunlar. Asfaltta bizim isimiz, imarda bizim isimiz, belediyecilikte bizim isimiz, dogalgazda bizim isimiz, meydanda, hali sahada, mahalle konagi yapmakta bizim isimiz. Bizim bir hayalimiz, sevdamiz bu ilçeye askimiz var. Biz Cumhur Ittifakindaki Parti Baskanlarimizla, yönetim kurulu üyelerimizle ve mahalle baskanlarimizla biz kocaman bir ekibiz” diye konustu.

Kaynak: İHA