Bakan Göktas Açiklamasi 'Istanbul'un 5 Yillik Fetret Devrini Bitirecegiz'

Ümraniye Belediyesi tarafindan yapimi gerçeklestirilen Park ve Aile Sagligi Merkezlerinin açilisina katilan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, "Ben inaniyorum ki, insallah Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanimiz Murat Kurum ile Istanbul’un 5 yillik fetret devrini bitirecegiz” dedi.

Bakan Göktas Açiklamasi 'Istanbul'un 5 Yillik Fetret Devrini Bitirecegiz'
Ümraniye Belediyesi tarafindan bir süre önce yapimi tamamlanan Kutlu Sokak Bölge Parki ve Soyak Aile Sagligi Merkezi’nin açilislari düzenlenen törenler ile gerçeklestirildi.

Açilisa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, Ümraniye Kaymakami Abdulaziz Aydin, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, Istanbul Il Saglik Müdürü Kemal Memisoglu ve vatandaslar katildi.



"Istanbul 5 yil gibi bir zamani bosa geçirdi"

Bakan Göktas, yaptigi konusmada, "Yürekten inaniyorum ki 31 Mart aksaminda Istanbullular eser ve hizmet siyasetine yeniden destek verecek. Çünkü, kiymetli baskanlarimizin çok güzel hizmetleri var. Istanbul 5 yil gibi bir zamani bosa geçirdi. Insallah 1 Nisan itibariyle Istanbul eser ve hizmet siyasetine yeniden kavusacak, Istanbul muradina kavusacak” dedi.



"Murat Kurum ile Istanbul’un 5 yillik fetret devrini bitirecegiz”

Göktas, "Gerek ulasim, gerek kentsel dönüsüm, gerek parklar ve Istanbul’u güzellestiren bütün imkanlarimizla insallah Istanbullulara güzel hizmetler sunmaya devam edecekler. Herkes bilir, eser ve hizmet siyasetinde gerçek belediyecilik AK Parti’dedir. Ben inaniyorum ki, insallah Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanimiz Murat Kurum ile Istanbul’un 5 yillik fetret devrini bitirecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA