Atasehir'de Asker Eglencesinde Kavga Açiklamasi1 Yarali

Atasehir’de asker eglencesinde alkollü oldugu iddia edilen sahislar birbirine saldirdi. Olayda bir kisi yaralanirken, kavga polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu.

Atasehir'de Asker Eglencesinde Kavga Açiklamasi1 Yarali


Olay, geçtigimiz gece saat 22.30 siralarinda Atasehir Mevlana Mahallesi Cömert Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, eglence sirasinda alkolün etkisiyle tartismaya baslayan sahislar tartismanin kavgaya dönüsmesi ile birbirine girdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya müdahale ederken yarali bir kisi tedbir amaçli olarak hastaneye götürüldü. Olaydan kaçarken kullanilan 34 PYM 65 plakali panelvan minibüsün sokaktaki araçlara çarparak ilerlemesi sonucu polis ekipleri minibüsün önünü kesip içindekileri gözaltina aldi. Gözaltina alinan sahislar hakkinda cezai islem uygulanacagi ögrenilirken panelvan minibüs çekici ile baglanip götürüldü.

Mehmet Ali Vergili isimli bir sahis, "Ben site sakiniyim, sitede oturuyorum. Bir anda polis ekiplerinin doldugunu gördüm, asagi indim. Burada malum araç birkaç yere çarparak gelmis. Arkadaslar galiba alkollü. Polisler de su anda gerekli cezai islemi uyguluyorlar. Yaralanan oldu sanirim bir kisiyi ambulansla götürdüler. Genel bir sorun bu, mahalle aralarinin mutlaka temizlenmesi gerekiyor. Yazik, kendilerine de yazik, araçlari baglanacak. Suna üzülüyorum bu kadar kolluk güçleri burada bosuna ugrasiyor. Kim bilir bu kolluk güçlerine ihtiyaci olan niceleri var ki su anda ulasamiyor" dedi.

Polisin olayla ilgili çalismasi sürüyor.
Kaynak: İHA