Igdirli Latife Teyzenin Cumhurbaskani Erdogan Sevgisi

Igdirli 92 yasindaki Latife Yargi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a sevgisini maniler ile dile getirdi.

Igdirli Latife Teyzenin Cumhurbaskani Erdogan Sevgisi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a büyük hayranlik duyan 92 yasindaki Latife teyze, sevgisini söyledigi maniler ile dile getiriyor. Igdir’in Topçular Mahallesi’nde oturan Latife Yargi, kendisini ziyarete gelen AK Parti Igdir Kadin Kollari teskilatina Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i çok sevdigini kendisine Cumhurbaskani Erdogan’in fotografini getirilmesini istedi. Latife teyzeye Cumhurbaskani Erdogan’in ve esi Emine Erdogan’in birlikte oldugu bir fotograf hediye edildi. Fotografa bakan Latife teyze Cumhurbaskani için mani söyledi.

O görüntüler sosyal medyada paylasilinca büyük begeni topladi.

AK Parti Kadin Kollari Baskani Av. Yasemin Mert Öztürk, Latife teyzeyi evinde ziyaret ederek Cumhurbaskani Erdogan’in selamini iletti. Çok mutlu olan Latife yargi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in dogum gününü oldugunu ögrenince, "Dogum günü kutlu olsun, güzel olsun. Her yerde mutlu olsun, Allah onun yardimcisi olsun” dedi.

Seçimde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a oy vermek için de sandiga gidecegini belirten Yargi, "Beni de gelip götürün. Diger seçimde gittim, geldiler yardim ettiler dedim birakin ben kendim seçerim, dedim” dedi.

Sosyal medyada büyük begeni toplayan maniyi söyleyen Yargi, "Araba bizim olaydi Cumhurbaskanim, tekeri kizil olaydi. Senin koluna gireydim yollar uzun olaydi. Allah uzun ömürler versin onun eli de bizim gibilerin üzerinde olsun” dedi.

Mani söyledikten sonra fotografa bakan Latife teyze aglamaya basladi.



Rüya ile baslayan Cumhurbaskani Erdogan sevgisi

Cumhurbaskani Erdogan’a büyük sevgisinin bir rüya ile basladigini söyleyen Yargi, "Cumhurbaskanin büyük sevgisini rüyamda kazandim. Ben tek yasiyorum, rüyamda gördüm hemen kalktim. Kalktiktan sonra etrafima baktim. Dedim Allah’im rüya mi gördüm. Erdogan’i evimde gördüm. Kalktim salonun kapisini açtim dedim belki buradadir. Ona yavrum derim canimi veririm. Cumhurbaskanini çok çok severim, benim de selamimi ona götürün. Herkesten çok severim çocuklarimdan da çok seviyorum” dedi.

Kaynak: İHA