Ehliyetsiz Ve Alkollü Trafige Çikinca Kaza Kaçinilmaz Oldu

Sakarya’nin Sapanca ilçesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücünün kontrolündeki kamyonet, SUV tarzi araca arkadan çarpti. Kazada yaralanan ehliyetsiz ve alkollü oldugu ögrenilen kamyonet sürücüsüne 34 bin TL ceza kesilirken, kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Ehliyetsiz Ve Alkollü Trafige Çikinca Kaza Kaçinilmaz Oldu
Gazipasa Mahallesi Yilmaz Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Y.G.l. (59) idaresindeki 54 ET 631 plakali kamyonet, ana caddeye için önündeki araçlari bekleyen M.G.K. (41) kontrolündeki 54 AGK 053 plakali Seat marka SUV tarzi araca arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle adeta hurdaya dönen kamyonetin sürücüsü Y.G. yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince Sapanca Ilçe Devlet Hastanesine sevk edilen Y.G.’nin 2,07 promil alkollü oldugu ve ehliyetinin olmadigi ögrenildi. Hususa iliskin inceleme baslatan polis ekiplerince ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 34 bin TL ceza kesildi.

Öte yandan, kaza ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, kamyonetin önünde ana caddeye çikmak için bekleyen araca hizla çarptigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA