Baskan Adayi Taskin Açiklamasi 'Battalgazi'mizi Sosyal Ve Kültürel Belediyeciligin Baskenti Haline Getirecegiz'

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, “Deprem enkazini hep birlikte kaldirirken, bir taraftan da Battalgazi’mizi sosyal ve kültürel belediyeciligin baskenti haline getirecegiz” dedi.

Baskan Adayi Taskin Açiklamasi 'Battalgazi'mizi Sosyal Ve Kültürel Belediyeciligin Baskenti Haline Getirecegiz'
Firat Mahallesi’nde beraberinde AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte semt pazarini ziyaret eden AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, pazar esnafi ve vatandaslarla sohbet etti. Semt pazari ziyareti sonrasi Firat Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Taskin, bölge halkinin daha önceki seçimlerde AK Parti’ye verdigi destegi 31 Mart seçimlerin de devam ettirecegine inandiklarini söyledi.



Rutin belediyecilik hizmetlerinin vatandaslarin gözlerine sokmadan kibarca gerçeklestireceklerini ifade ederek önceliklerinin depremde yikilan mahallelerin ayaga kaldirilmasi olacagini vurguladi. Çarsi merkezinde devam eden çalismalar hakkinda bilgiler paylasan Taskin, çalismalarin bir yil içerisinde tamamlanacagini söyledi.



Depremlerde büyük ölçekli yikimlarin yasandigi mahalleleri rezerv alanlari ilan ederek yerinde dönüsümle vatandaslara daha konforlu konutlara kavusma firsati sunacaklarini da belirten AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, adil belediyeciligin bütün unsurlarini Battalgazi’de gerçeklestireceklerini kaydetti.

Muhalefete elestirilerde de bulunan Taskin, muhalefetin acilar üzerinde rant devsirme pesinde oldugunu kaydederek, çözüm noktasinda makul bir öneri sunulamadigina dikkat çekti.
Kaynak: İHA