Marmaris'te Refüje Düsen Arabanin Içinden Burnu Bile Kanamadan Çikti

Mugla’nin Marmaris ilçesinde bir araç viraji alamayinca yol kenarindaki bariyerlere ve çöp konteynirina çarparak refüje düstü. Otomobilde yalniz olan soför burnu bile kanamadan araçtan çikarildi.

Marmaris'te Refüje Düsen Arabanin Içinden Burnu Bile Kanamadan Çikti


Kaza, Marmaris Sariana Mahallesi Otogar yolu Mustafa Münir Elgin Bulvari’nda aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yalancibogaz istikametinden otogar istikametine seyir halinde olan otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarinda bulunan çöp konteynirina ardindan refüje girdi. Çevredekilerin kazayi görmesi üzerine 112 acil ihbar hattina yapilan çagrinin ardindan itfaiye, ambulans ve trafik ekipleri olay yerine sevk edildi. Mugla Büyüksehir Belediyesine bagli Marmaris Itfaiye ekipleri ve çevredekiler tarafindan araçtan çikarilan sürücü gelen saglik ekiplerinin ilk kontrolünün ardindan ambulansa binmeyi kabul etmedi. Refüjün içine sikisan otomobilden burnu bile kanamadan çikan araç sürücüsü aracinin basindan ayrilmadi.

15 gün önce de 24 yasindaki bir askerin kaza yaparak ölümüne neden olan ayni noktada yasanan kazanin ardindan kullanilamayacak hale gelen otomobil çekici yardimi ile bulundugu yerden kaldirilirken kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA