Koçaslanlar Sigorta'ya Büyük Ödül

Koçaslanlar Sigorta, Plaza Acenteleri Marmara Bölge Üretim 1.‘ligi ödülüne layik görüldü.

Koçaslanlar Sigorta'ya Büyük Ödül
Almis olduklari ödül ve basarilarinin ekip çalismasina bagli oldugunu ifade eden Koçaslanlar Sigorta Genel Müdürü Rasim Güngör, “Bu ödülü büyük gururla ekibimiz adina aldik. Ekibimizin verimli, sürdürülebilir ve özverili çalismalari ile HDI Sigorta A.S. tarafinda sirket olarak ilk ödülü almak ve bu ödülün de 1.’lik olmasi bizi çok mutlu etmistir. Basarimiz aslinda birçok etkenin bir araya gelmesiyle mümkün olmaktadir. Öncelikle çeyrek asirdir bu isi icra eden sürdürülebilir, öncü ve piyasa belirleyici bir acenteyiz. Maksimum müsteri odakli anlayisimiz, alaninda uzman ve deneyimli çalisanlardan olusan ekip, etkili is süreçleri takibi, iyi bir takim çalismasi ve yüksek risk yönetim becerimiz ile sektöre yön veren ve takip edilen bir acente olmaya devam edecegiz” dedi.

Yeni müsterilere ulasmak, hizmet aglarini genisletmek ve müsteri memnuniyetini artirmak adina sürekli olarak kendilerini gelistirdiklerini vurgulayan Güngör, “Kisa vadeli planlarimiz arasinda müsteri memnuniyetini daha üst noktalara tasimak için müsterilerimizden aldigimiz geri bildirimler ile özellestirilmis çözümler sunarak sektörde öne çikmak, dijital pazarlama stratejilerimizi güçlendirmek; sosyal medya, dijital kanallari kullanarak müsterilere daha etkili sekilde ulasmak bilinirligi ve çevrim içi varligimizi güçlendirmek, müsteri sadakat programlari uygulayarak müsterilerin sürekliligini saglamak mevcut. Orta vadeli planlarimizda ise lojistik ve tasimacilik alanindaki uzmanligimizi daha da gelistirerek müsterilerimize daha da özellesmis ürünler sunmak, egitim ve gelisim programlari hazirlayip planli sekilde uygulamak; ekibimizin güncel sigorta trendleri, müsteri iliskileri , iletisim becerilerini gelistirecek egitim programlari düzenlemek, yenilikçi teknoloji ve yazilimlari sistemlerimize entegre etmek, grup sirketlerimiz ile daha fazla isbirligi yaparak ortak pazarlama stratejileri olusturmak ,çevresel ve sosyal sorumluluk ile topluma duyarlilik projelerine katilmak ve çevresel sorumluluklari üstlenerek acentenin toplumda olumlu bir imaj olusturmasina yardimci olmak gibi bizi ileriye götürecek adimlari uygulamak mevcut. Bu kisa ve orta vadeli planlarimiz ile hem mevcut müsteri memnuniyetini artirmayi hem de yeni müsteri tabanlarina ulasarak portföyümüzü daha da genisletmeyi hedeflemekteyiz” diye konustu.

HDI Sigorta A.S. CEO’su Firuzan Iscan, Satistan Sorumlu GMY. Halil Bay, Plaza Direktörü Adem Kirca, Marmara Bölge Müdürü Zekeriya Kahraman, Koçaslanlar Sigorta Genel Müdürü Rasim Güngör, Satis Müdürü Oguzhan Oruç, Marmara Bölge Müdürlügü’ne bagli Bursa, Yalova, Balikesir, Eskisehir, Kütahya, Bilecik ve Çanakkale illerinden sigorta acentelerinin katilim sagladigi etkinlige ilgi büyüktü.
Kaynak: İHA