Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakani Göktas'a 'Anne' Destegi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, "ana ocagi" Emirdag ile Bolvadin ilçesinde vatandaslarla bir araya geldi, esnafi ziyaret etti. AK Parti’nin belediye baskan adaylari için oy isteyen Bakan Göktas’i annesi Güler Özdemir de ziyaretleri sirasinda yalniz birakmadi, kizina destek oldu.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakani Göktas'a 'Anne' Destegi
Bakan Göktas, Afyonkarahisar’in Emirdag ve Bolvadin ilçelerini ziyaret ederek AK Parti seçim koordinasyon merkezlerinin açilisini gerçeklestirdi, vatandaslarla bir araya geldi.

Ilk olarak "ana ocagi" olarak nitelendirdigi Emirdag’a giden Göktas, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açilisini gerçeklestirdi, vatandaslarla bir araya geldi. Uzun Çarsi ve Yogurt Pazari’nda esnafi ziyareti Göktas daha sonra Bolvadin’e geçerek partisinin seçim koordinasyon merkezini açti, esnafi gezdi.

Bakan Göktas’a ilçe ziyaretleri sirasinda AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, AK Parti’nin Emirdag belediye baskan adayi Serkan Koyuncu ve Bolvadin belediye baskan adayi Fatih Kayacan da eslik etti.

Tek tek is yerlerini ziyaret eden, esnafla ve vatandaslarla sohbet eden Bakan Göktas’in, temaslari sirasinda önemli bir destekçisi daha vardi. Bakan Göktas’i annesi Güler Özdemir de programi sirasinda yalniz birakmadi. Kizi ile esnafi gezen Güler Özdemir, seçim çalismasinda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas’a eslik etti, destek verdi.
Kaynak: İHA