Anne Ve Çocuklarin Palandöken'de Kizak Keyfi

Palandöken Kayak Merkezi’nde anneler, çocuklariyla kizakla kayip keyifli ve unutulmaz anlari birlikte yasadi.

Anne Ve Çocuklarin Palandöken'de Kizak Keyfi
Erzurum Büyüksehir Belediyesi, Palandöken Belediyesi ve AK Parti Erzurum Il Kadin Kollari Baskanligi tarafindan Palandöken Kayak Merkezi Geleneksel Kizak Pisti’nde düzenlenen "Nene Hatunlar Palandöken’de, Anne Çocuk Kizak Senligi"ne ilgi ve katilim oldukça fazla oldu. Kizaklarini alip etkinlik alanina gelen anne ve çocuklar gönüllerince eglendi, karli pistte yuvarlandi ve güzel hatiralar biriktirdi. Adi Anne Çocuk Kizak Senligi” olsa da bazi babalarinda pist kenarinda daha fazla sabretmedikleri ve kizaklari alip kaydiklari görüldü.

Anneler ve çocuklari, sucuk ekmek ikraminin ardindan kizaklarla kayip doyasiya eglendi. Burada çocuklar yüz boyama etkinligine katildi, palyaço esliginde sarkilar söyledi.

Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, kizak pisti ve mesire bölgesinin önceden otellerin hafriyat ve çöplerinin döküldügü bir alan oldugunu, belediye olarak 2 yil önce burayi tesis haline getirdiklerini belirterek, "Büyüksehir Belediyesi ve milletvekilleri öncülügünde güzel seyler yapiyoruz. Bu dönem bu isleri artirarak devam ettirecegiz. Palandöken Vadi de bitmis durumda, insallah yazin sizleri oraya bekliyoruz. Yaz, kis açik bu tesislerden istifade etmenizi bekliyoruz" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü de tesislerin kuruldugu alanin önceden çöplük oldugunu hatirlatarak, "Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Palandöken Kayak Merkezi’ni dünyaya tanitti. Palandöken Belediye Baskani Sunar da bu atil yeri siz hanimefendiler hafta sonlarini rahat sekilde geçiresiniz diye sosyal tesise dönüstürdü" ifadelerini kullandi. AK Parti Erzurum Kadin Kollari Baskani Beyza Saltuklu Özdemir ise simdiye kadar Palandöken Kayak Merkezi’ne hiç çikmamis, kizak kaymamis ve gondola binmemis vatandaslari senlige getirdiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA