VEDAS Çalisanlarina Uyusturucuyla Mücadele Egitimi Verildi

Mus Emniyet Müdürlügü, Vangölü Elektrik Dagitim A.S. (VEDAS) çalisanlarina uyusturucuyla mücadele ve farkindalik egitimi verdi.

VEDAS Çalisanlarina Uyusturucuyla Mücadele Egitimi Verildi
Narkotik Sube Müdürlügü tarafindan verilen egitimde, uyusturucu madde kullanan bireylerin belirtileri, ailelerin dikkat etmesi gereken hususlar, madde kullanan kisilere psikolojik yaklasim gibi konular islenirken, 0552 155 49 49 numarali narkomobilhattinin da tanitimi yapildi. Narkotik uzmanlari, narkomobilhattina uyusturucu madde kullanimina yönelik tüm ihbarlarin yapilabilecegini ve bu ihbarlarin gizlilik içerisinde titizlikle incelendigini ifade etti.

Uyusturucuyla mücadelenin toplumsal bir sorumluluk oldugunu söyleyen VEDAS Mus Il Müdürü Suat Cosar, “Narkotik Sube Müdürlügü uzmanlarimiza bizlere verdigi bu degerli egitim için tesekkür ederim. Vücut ve zihin kimyasini bozan, algi yanilmalarina neden olan, gerçekle bagi koparan, toplumsal güveni tehdit eden, bir kere geldigimiz hayati bu illet nedeniyle zehir eden aliskanliga karsi hepimiz duyarli olmaliyiz. Içisleri Bakanligimizin ‘En Iyi Narkotik Polisi Annedir’ isimli bir projesi var. Çok dogru bir tespit. Evlatlarimiza karsi dikkatli olmaliyiz, baskasinin evladina da ayni sekilde göz kulak olmamiz gerekiyor. Bu illetle toplumsal olarak elbirligiyle mücadele etmeliyiz” ifadesinde bulundu.
Kaynak: İHA