Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ilçemize Büyük Gelisim Ve Degisim Yasattik'

Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, “Ilçemize büyük gelisim ve degisim yasattik” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Ilçemize Büyük Gelisim Ve Degisim Yasattik'
Samsun’un Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, Basalan Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya geldi. Kazandirdiklari projeler ve yatirimlarla ilçenin yeni kimligine kavustugunu ifade eden Ibrahim Sandikçi, ilçeyi her anlamda daha da ileriye tasimak için çalisacaklarini vurguladi.

Ilçede vatandaslarla birlik ve beraberlik içerisinde çalismaya devam ettiklerini vurgulayan Baskan Sandikçi, “Canik’te sikmadik el, girmedik gönül birakmadik. Hemsehrilerimizin taleplerini karsilayan projeleri, her yas grubundan vatandasimizin istifade edebildigi vizyon eserleri ilçemize kazandirdik. Merkezi hükümet yatirimlari ve belediye yatirimlariyla 5 yilda ilçemize büyük gelisim ve degisim yasattik. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Türkiye Yüzyili hedeflerimiz dogrultusunda ara vermeden çalismaya devam ediyoruz. Ilçemizin yükselis dönemini önümüzdeki 5 yilda kazandiracagimiz yeni eser ve hizmetlerle sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA