Baskan Kaya Acarlar Mahallesi'ndeki Çalismalarini Sürdürüyor

Aydin’in Incirliova ilçesi Acarlar Mahallesi yeni meydan ve yollarina kavustu. Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, Acarlar Mahallesi’nde yapimi tamamlanan meydan ve yollari yerinde inceledi.

Baskan Kaya Acarlar Mahallesi'ndeki Çalismalarini Sürdürüyor


Meyve-sebze üretimi ve pazarlarda bu ürünlerin tedarik ile satisinda Ege Bölgesi’nin en önde gelen yerleri arasinda bulunan Acarlar Mahallesi’nde, Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya öncülügünde Incirliova Belediyesi tarafindan yürütülen meydan ile yol yenileme, bakim ve onarim çalismalari tamamlandi. Acarlar Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya gelen Baskan Kaya hem yeni meydan ve yollari inceledi hem de vatandaslarin görüs, öneri ve taleplerini dinledi. Yeni meydan ve yollarina kavusan Acarlar Mahallesi sakinleri Baskan Kaya’ya hizmetlerinden dolayi memnuniyetlerini dile getirdi.

Acarlar Mahallesi’nde yapilan çalismalara iliskin açiklamalarda bulunan Baskan Kaya, “Emegin Baskenti, Çaliskan Insanlarin Diyari Acarlar Mahallemize, çevre düzenlemesi ve yeni yollari ile güzel bir meydani kazandirdik. Her seyin en iyisini hak eden Acarlar Mahallesi sakinlerimize yakisir bir meydan oldu. Konustugumuz vatandaslarimiz memnuniyetlerini dile getirdi. Onlar memnun olunca bizler de memnun oluyoruz. Incirliova tarihinin en büyük yol yatirimlarini hayata geçirdigimiz bu dönemde sadece Acarlar’a 20 bin metrekarenin üzerinde yol yaptik, yapmaya da devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik faaliyetlerimizin en yogun oldugu mahallelerimiz arasinda yine Acarlar Mahallemiz yer aliyor. Yeni hizmet dönemimizde projelerimiz arasinda yer alan ve mahallemizin en büyük taleplerinden biri olan Acarlar Hal Tesisimiz için de gerekli ön görüsmelerimizi tamamladik. Yeni Hal Tesisi basta olmak üzere tüm projelerimizi Acarlar halkinin destegiyle hayata geçirecegiz. Acarlar Mahallemize hizmetlerimiz artarak devam edecek" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA