Baskan Çiftçi Açiklamasi 'Iyi Ve Güzel Isler Yaptik'

Bilgi evlerinde egitim alan çocuklarin aileleriyle bir araya gelen Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, "Fiziki imkanlarimizi çocuklarimizin okul öncesine hazirlanmasi için revize ettik. Kadromuzu güçlendirdik ve bu yolu hep birlikte yürüdük. Iyi ve güzel isler yaptik" dedi.

Baskan Çiftçi Açiklamasi 'Iyi Ve Güzel Isler Yaptik'
Çayirova Belediyesi’nin, ilçenin yarinlarini olusturacak çocuklar ve gençlerin egitim hayatini destekleyen çalismalarla Türkiye’de örnek oldugunu vurgulayan Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, bilgi evlerindeki fiziki imkanlari daha gelistirdiklerini ve bu sayede iyi ve güzel islere imza attiklarini ifade etti.

Sadece ögrencilere degil, velilere yönelik meslek egitim kurslariyla da vatandaslarin meslek sahibi olmalarina imkan sunduklarini belirten Çiftçi, "Yaklasik 5 yil boyunca gerek çocuk kulüplerimiz, gerekse de ögrencilerimize verdigimiz egitimler, spor kurslarimiz ve yetiskinlerimize yönelik kurslarimizla 5 yil boyunca yol yürüdük. Bu süreçte depremler ve covid süreci yasadik, tüm bunlara ragmen 7’den 70’e ilçemizdeki her bireyimizin yaninda olmaya gayret ettik. Biz bilgi evlerimizde 5 yil önce göreve geldigimizde bir sey hayal ettik. Istedik ki her bir bireyimiz devletin mümkünse bütün hizmetlerinden faydalansin, her bireyimiz ulasmak istedikleri tüm hizmetlere ulassin. Biz çocuklarimizin ve ögrencilerimizin iyi bir sekilde gelecege hazirlanmasini dert edindik. Fiziki imkanlarimizi çocuklarimizin okul öncesine hazirlanmasi için revize ettik. Kadromuzu güçlendirdik ve bu yolu hep birlikte yürüdük. Iyi ve güzel isler yaptik. Çocuklarimiz ve gençlerimizin gelecege daha güzel hazirlanmasi için, sehrimizi imar, neslimizi ihya etmek için mücadele ettik. Güzel seyler de basardik" dedi.

Kaynak: İHA