Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'O Güler Yüzünüzle Sizinleyiz'

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Andik Deresi Bezirgan Selalesi Mesirelik Alani ziyareti sirasinda vatandaslarin yogun ilgilisiyle karsilasti. Baskan Basdegirmen’le bol bol fotograf çektiren vatandaslar, Basdegirmen’in sehre çok güzel hizmetler kazandirdigini ifade ederek, “Allah sizden razi olsun. Andik, Kirazlidere, cam teras çok güzel oldu. O güler yüzünüzle sizinleyiz” dedi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'O Güler Yüzünüzle Sizinleyiz'
Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Isparta’nin dogal güzellikleri arasinda yer alan ve yillardir unutulmus bir cevher olan Andik Deresi Bezirgan Selalesi bölgesini yeniden sehre kazandirmisti. Sehrin yeni bir cazibe merkezi haline gelen Andik Deresi Bezirgan Selalesi Mesirelik Alani’na vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Andik Deresi Bezirgan Selalesi Mesirelik Alani’nda vatandaslarla bir araya gelip sohbet etti, 31 Mart 2024 tarihinde yapilacak yerel seçimlerde destek istedi. Baskan Basdegirmen’e ziyareti sirasinda AK Parti Merkez Ilçe Baskani Halil Ibrahim Güleç de eslik etti.

Andik Deresi Bezirgan Selalesi Mesirelik Alani’nin çok güzel bir hale geldigini belirten vatandaslar, “Sizin arkanizdayiz. Allah sizden razi olsun. Andik, Kirazlidere, Cam teras çok güzel oldu. O güler yüzünüzle sizinleyiz” derken bir genç de 31 Mart’taki yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacagini ve ilk oyunu Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen için degerlendirecegini söyledi.



Sehir disindan gelen vatandaslar ise Baskan Basdegirmen’in sehre kazandirdigi hizmetlerin çok güzel oldugunu ifade ederek, “Allah razi olsun, çok güzel bir bölge olmus” derken Baskan Basdegirmen, yaz mevsiminde bölgenin daha da güzel bir görünüme kavusacagini vurguladi.
Kaynak: İHA