Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin Açiklamasi '100'Den Fazla Projemizi Hayata Geçirdik'

Seyrantepe Mahallesi’ni Merkez’e baglayan Zehra Sokak’in hizmete açilis programinda konusan Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “53 proje vadetmistik 100’den fazla projemizi hayata geçirdik” dedi.

Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin Açiklamasi '100'Den Fazla Projemizi Hayata Geçirdik'
Kagithane Belediyesi tarafindan Seyrantepe Mahallesi ile Cendere Caddesi’ni birbirine baglayan Zehra Sokak, asfaltlama, kaldirim yapimi, aydinlatma ve altyapi çalismalariyla yeni bir görünüm kazanarak iki haftada tamamlanip hizmete açildi. Seyrantepe Mahallesi’ni Merkez’e baglayan Zehra Sokak, yeni yoluna kavusurken açilisa Kagithane Belediyesi Baskan Öztekin ev sahipligi yapti. Kagithane Kaymakami Niyazi Erten, AK Parti Kagithane Ilçe Baskani Serkan Cantürk ve çok sayida vatandas katildi.

“Bu yolun yapilmasi önemliydi”

Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “Biz özellikle Seyrantepe Mahallemiz ve Hamidiye Mahallemiz TEM’in hemen yaninda, TEM’e çikisi olmayan ve çevre yoluna çok yakin mahallelerimiz. Özellikle bu mahallerimizde yasayan komsularimiz hizli bir sekilde ulasimdan yararlanmak istiyor. Bu konuda sonuna kadar haklilar. O yüzden baglanti yolu çok kiymetli ve önemli. Minibüs yollarindaki olan ilçemizin engebeli arazisinden kaynakli zorlugu da görüyorum. Seyrantepe adi üzerinde bir tepe zaten. O yüzden de tepeleri derelere baglamamiz lazim. Tepeleri yine diger yollara baglamamiz lazim. Özellikle kis aylarinda birakin büyük araç inmesini binek aracin dahi inmekte zorlandigi yollardan bahsediyorum. Aslinda köy yolu gibi yollardan bahsediyorum ve özellikle bu yolun yapilmasi önemliydi. Çünkü aydinligin olmadigi, karanligin oldugu ve yaya olarak insanlarin Kagithane’ye inerken zorlandigini görmüs oldum. Okula giden çocuklarin zorlandigini gördüm. O yüzden burayla ilgili hizli bir sekilde çalisma yaptik. Bu yolun önemi aslinda mahalleleri birbirine bagliyor olmasi” ifadelerini kullandi.

“53 proje vadetmistik 100’den fazla projemizi hayata geçirdik”

100’den fazla projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Öztekin, “Daha güvenli caddeler ve daha güvenli yollar olusturmus olduk. Bir Belediye Baskani seçildikten sonra vermis oldugu sözleri yerine getiriyorsa bu kiymetli ve önemlidir. Biz 53 proje vadetmistik ve bugüne kadar 100’den fazla projemizi hayata geçirmis olduk. Çocuklarimizdan gençlerimize ve büyüklerimizden kadinlara sokak hayvanlarina kadar yesil ve dogaya kadar birçok projemizi hayata geçirmis olduk.”
Kaynak: İHA